Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tęsknię i nie potrafię przestać myśleć

Polecane posty

Gość gość

ehh i znów tęsknię. a myślałam, że mi przeszło. boję się, że tak już będzie zawsze. ja go chyba kocham, nie potrafię o nim zapomnieć choć minęło już ponad pół roku...

Gość gość
chciałabym to wszystko jakoś zacząć jeszcze raz. od początku...

Gość gość
mam tak samo ae minelo 2 miesiace , jak mielsmy kontakt to bylo spoko ale od paru dni mi nie odp i moglabym ciagle plakac

Gość gość
kurczę dlaczego faceci się tak zachowują? zawsze mnie to zastanawia? pełno tu takich tematów, że się przestał odzywać itp...żałosne

Gość gość
noo wlansie ... myslalm ze jest inny clay czas sie wydawal porzadnya tu takie zachowanie

Gość gość
najlepiej zapytać, co mu na wątrobę padło. ale osobiscie nie inaczej.

Gość gość
no myslisz ze nie spytalam ? nadal nie odp .

Gość gość-Autorka
ja mam taką dziwną? sytuację, że nawet nie wiem co mam robić...

Gość gostek111
faceci niestety tacy są jestem w związku od 4 lat było ok pojechał za granicę dzwoni raz na tydzień szlak mnie trafia rozumiem że rozmowy są kosztowne ale strasznie mi źle nie należy się oddawać w 100 % facetom ani zaufać bezgranicznie bo potem można się na nich przejechać

Gość gość
chyba trzeba nam sie pogodzic ztym i znalezc nowa milosc . nikogo do zwiazku nie zmusimy

Gość gość-Autorka
też tak sobie myślałam. nowa miłość - wakacje, to temu sprzyja...tylko, że ja mam kompletnie wylane na innych facetów, nie interesują mnie. w każdym innym facecie szukam jego...jak nie jest podobny to mi się nie podoba, paranoja...

Gość gość
nigdy nie zrozumiem facetów mówią ze liczy się intelekt a przyjdzie co do czego lecą na pierwszą lepszą

Gość gość
bo u nas jest inaczej jeśli do kogoś coś poczujemy to nie jest tak łatwo z kimś innym im to łatwiej przychodzi

Gość gość-Autorka
dlaczego kobiety i mężczyźni muszą się aż tak różnić?!

Gość gość
bo o to chyba chodzi tak jest ciekawiej?? nie wiem ale co za tym idzie niestety wiele cierpienia i płaczu rozczarowania i zamykania sie na nowe znajomości niestety

Gość gość
narzekacie jak banda polaków, to wrodzone czy jak?

Gość gość
oj wrodzone fakt faktem jest to znak rozpoznawczy naszej populacji ale czasami takie narzekanie w grupie pomaga :)

Gość gość-Autorka
czasem po prostu chce się usiąść i ponarzekać, nawet popłakać sobie...

Gość gość
dokłądnie... czasami człowiek pewnych rzeczy nie wytrzymuje ... nawet zdrowo wylać z siebie wszystkie rzale

Gość gość
u mnie to juz ponad 7 miesiecy... ostatni raz widzielismy sie w grudniu zeszlego roku. Kontakt zostal ostatecznie zerwany 3 miesiace temu, nie rozmawiamy na skypie, nie piszemy do siebie. Miewam lepsze dni ale generalnie to wciaz za nim tesknie i nadal go kocham. Potrafie rozplakac sie na sama mysl o nim, bardzo czesto mi sie sni. Najgorsza z tego wszystkiego jest nadzieje, ktora ciagle jeszcze we mnie sie tli, ze zdarzy sie jakis cud i bedziemy razem. Naprawde chcialabym sie odkochac i o nim zapomniec nie potrafie skupic sie przez to na rzeczach istotnych takich jak praca czy rozwoj osobisty. Pozatym jest to zwyczajnie psychicznie a momentami i fizycznie meczace... Naprawde nie wiem jak wybrnac z tej sytuacji.

Gość gość
zastanawia mnie czy to kobiety dziewczyny zawsze tęsknią płaczą i martwią się przez tych facetów czy oni tego nie okazują??

Gość gość
zastanawia mnie czy to kobiety dziewczyny zawsze tęsknią płaczą i martwią się przez tych facetów czy oni tego nie okazują??

Gość gość
mysle, ze oni maja wbudowany jakis naturalny system obronny w momencie kiedy pozbywaja sie kobiety ze swojego zycia to prawie automatycznie przestaja o niej myslec... staje sie przeszloscia napewno sa jakies wyjatki, jakis tam odestek facetow, ktorzy maja jakies porozstaniowe refleksje ale jest ich nie wielu. Pozatym sa bardzo samolubni, moj byly uraczyl mnie tekstem: mam wrazenie, ze cie bardzo skrzywdzilem i nie bede mogl przez to spokojnie spac i zycie zemsci sie na mnie... wszedzie ja, ja i ja Nie powiedzial, boje sie, ze bedziesz cierpiala i bedzie ci ciezko...

Gość gość
mój chłopak powtarza że tak bardzo mnie kocha że chce bym była jego żoną a w jego tel znalazłam fotki jakiś dziewczyn nie które znam z widzenia jeszcze miał do tego specjany folder no chyba jakieś żarty gdy się spytałam co to jest powiedział że to kiedyś mu przesyłały dziewczyny ich zdjęcia.. jakaś masakra byłam wściekła on powiedział że nie czuje się winny i nie ma mnie za co przepraszać więc ostrzegam facet chociaż mówi że kocha i inne smęty nadal jest facetem i może coś zawsze wywinąc więc trzeba mieć wszystko na uwadze

Gość gość
błedem kobiet jest że gdy zakoc**ją się w facecie to zostawiają wszystko liczy się tylko on gdy nie odbiera tel myślimy że nie kocha zdradza gdy nie ma czasu coś sie psuje oddala się nie chce się kochać ma inna juz go nie pociągam tak to jest nie mamy dystansu potem się okazuje że nie mamy nikogo bo najważniekszy był facet więc siedzimy i użalamy się nad sobą bo tylko to nam zostało taka jest prawda kobiety bardziej się w to wszystko angażują czasami myślę że lepiej jest być samotną bo wchodzenie w związek łączy się również z przykrymi sytuacjami

Gość gość
tak, to skomplikowane ja w takiej sytuacji przeglądam internet i znajoma podesłała mi fajny link http://www.elastyczna.pl