Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Podglądają was potajamnie przez LCD i Plazmę

Polecane posty

Gość alfred789

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość a co lekarze mówią
o twojej psychice?

Gość gość
a pamietasz tzw szczekaczki z czasow okupacji?

a kto tam ufa lekarzom....muszę o tym pisać by ludzie się dowiedzieli. X Znam ludzi z Wrocka którzy podpatrują mnie w domu pomimo że mieszkam od nich ponad 500km.

to nie są głupoty bo ludzie na mojej wiosce mogą namierzać i podpatrywać innych z drugiego końca polski. X Mówisz że to bajki bo ci szkoda że nie będziesz miał/a kogo podpatrywać z ukrycia. X A ja jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km.