Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfetkaaa99

to chore,żeby uprawiać seks bez ślubu

Polecane posty

Gość Smerfetkaaa99

i co to za moda na nieślubne dzieci,okropność wolałabym być z in vitro niż być nieślubnym bachorem

Gość wewuiuiuiu
tez tak mysle, ale teraz taka moda, żeby z każdym kolejnym chlopakiem zaraz sypiac

Gość gość
dziś dziewczyny sypiają z facetem, który nie jest nawet ich chłopakiem.

Gość gość
hmmm ale dziwny temat, seks przed slubem byl dawniej i jest teraz, wczesniej sie o tym nie mowilo, bo kazdy sie wstydzil a teraz jest to "dosyc normalne", kiedys ciaze nieslubne tez byly, sa i teraz ale teraz kobiety nie wstydza sie nieslubnego dziecka, a czy slubne czy z in vitro czy nieslubne powinno sie dziecko kochac tak samo...

Gość gość
jeśli ktoś jest małoletni to faktycznie nie powinien się seksić. Natomiast w dzisiejszych czasach, kiedy większość ludzi bierze ślub dopiero około 30, to raczej z seksem do 30 się nie czeka :) A z kolei brać ślub zaraz po maturze tylko dlatego, ze chce sie ze sobą sypiać uważam za niepoważne. Tworzyć własną rodzinę zdaną na łaskę rodziców, bo człowiek nadal się uczy, nie ma żadnych oszczędności, zabezpieczenia w postaci własnego mieszkania, stabilizacji w postaci pracy. I co, czekać z tym seksem do 40?

Gość gość
Ja nie uznaję instytucji małżeństwa.I co, mam być dziewicą do śmierci? Teraz cię zgorszę.Żyję od 10 lat w związku partnerskim i -uwaga- mamy dziecko! I wiesz co? Nie wydaje mi się że jest w jakikolwiek sposób poszkodowane tylko dlatego że rodzice nie noszą obrączek.Osobiście wolałabym być "nieślubnym bachorem" kochającej się pary niż legalnym dzieckiem żrącego się całe życie małżeństwa.

Gość gość
Co to znaczy seks dokladnie przed slubem? Wyjasnij? Czy mozesz widziec partnera nago? Mozesz dotykac jego penisa? Widziec jak szybko sie spuszcza ? Mozna czy nie? Bo jesli nie,to wybacz chora istoto, ale wiazac sie z kotem w worku i cale zycie zdradzac pozniej,bo maz to nie to w lozku..zenua

Gość gość
kiedys tylko prostactwo patologia pieprzyli sie bez slubu, a ci z lepszych rodzin czekali do slubu. nie bylo mieszkania na kocia łapę, a teraz to norma, wiec nie pieprz glupot. Owszem jakas pijacka patologia mieszkala na kocią łapę, a teraz praktycznie każdy tak mieszka. Zreszta ja uważam, że wlasnie tylko takie bydlo mieszka i pieprzy bez slubu, wszak zwierzeta tez do kopulacji i rodzenia dzieci nie musza miec slubu... wiec ludzie upodabniają sie do zwierząt.

Gość gościówaaa
to chore, żeby brać ślub bez seksu przed chyba!

Gość gość
pieszczoty i oglądanie nago to nie seks, kretynko ;) seks to wlozenie kutasa do pochwy, jakby nie wiedziala.

Gość gościówaaa
takie cnotki niewydymki przed ślubem potem zdziwione, że po roku myśleć trzeba o rozwodzie to, że będziesz czekać szczęścia Ci nie gwarantuje, a jedynie uznanie świetoyebliwego otoczenia

Gość gość
Czyli do buzi mozna i anal?

Gość gość
Kretynko..tak twoja jebliwa religia nakazuje mowic do blizniego? Pizzdy nie wystawisz ( niby) ale bluzgac mozesz, wybiorczo traktujesz przykazania? A jesli dotykasz kutasa i bierzesz go do japy, to kurevka z ciebie :D do tego zaklamana i zalosna.

Gość madonna2665
Religia katolicka mowi o tym ze nie nalezy ze soba mieszkac a tym bardziej sypiac przed slubem. Ja nie mam nic do takich ludzi, niech spia z kim chca i kiedy chca, ale jak mozna nazywac siebie katolikiem, prosic ksiedza o blogoslawienstwo skoro nie przestrzega sie zasad wiary??? Lepiej wziac slub cywilny, bo branie koscielnego np. w ciazy to mega hipokryzja.

Gość gość
Pary żyjące bez ślubu wyłudzają pomoc od państwa i ich dzieci mają pierwszeństwo w dostaniu się do przedszkola czy żłobka. To niesprawiedliwe względem rodzin formalnych.

Gość gość
chore jest nieuprawiać seksu przed ślubem, niestety

Gość gość
Zwierzęta też kopulują bez ślubu 🖐️ Są ludzie i zwierzęta-ludzie, ot cała tajemnica 🖐️

Gość gościówaaa
pary żyjące bez ślubu są niejednokrotnie szczęśliwsze i tworzą lepsze relacje niż te po ślubie mało, że seks przed ślubem powinien być, a ja nawet polecam co najmniej rok wspólnego życia pod jednym dachem, co by nie było zdziwienia potem

Gość gość
zwierzęta-ludzie są zorganizowani i tworzą kościół katolicki

Gość gościówaaa
qrwa! co tu same zakonnice siedzą na kafe? kościół katolicki, kościół katolicki.... dajcie na luz święte człowieki, a co do czego to nikt do kościoła nie chodzi a ślub żeby ubrać białą szmatę i napstrykać zdjęć dla wspomnień

Gość gość
prosta sprawa: Dla kobiet seks to podstawa związku - kobiety chcą seksu nie związku dziś kobiety zostały "wyzwolone" i mogą sypiać z byle kim bez ślubu więc stąd życie w konkubinacie!

Gość Frau Pipke
przed ślubem należy kandydata przetestować, by potem nie być zaskoczonym.

Gość gościówaaa
mylicie się, bo kobiety sypiają przed ślubem niekoniecznie z byle kim, jak sypia bez ślubu to od razu dziwka i z byle kim ja mam partnera od 8 lat i od 2 lat mieszkamy razem, seks jest od 7 lat, a ślubu na razie nie mamy i nie wiem do czego nam niby potrzebny

Gość Jaaaa1111
ja nie moglabym żyć z facetem bez ślubu,czułabym się dziwnie..uważam,że każda kobieta asługuje na ślub to takie piękne udowodnienie miłości;)

Gość Jaaaa1111
ja nie mogłabym żyć z facetem bez ślubu,czułabym się dziwnie..uważam,że każda kobieta zasługuje na ślub to takie piękne udowodnienie miłości;)

Gość gość
Frau Pipke przed ślubem należy kandydata przetestować, by potem nie być zaskoczonym. xxx Pewnie swojemu facetowi nie przyznasz się ilu to facetów "przetestowałaś" :P

Gość gość
Dla mnie (facet). Najgorsze jest jak sie widzi dziewczyny 16-17 lat i w ciazy bądź same z dzieckiem. No tu odrazu leci kometarz. Natomiast gdy sie spotyka dziewczyne wiek kolo 24 lat no to nie wymaga sie dziewictwa.

Gość gościówaaa
moje zdanie jest takie: wiele rzeczy robimy tylko dlatego, że rodzice, rodzina i społeczeństwo od nas tego wymaga mam na myśli ślub, dzieci, schemat życia, w którym kobieta zajmuje się domem i choćby padała na (sorry) RYJ- to ona jest opiekunką domu i musi dbać o domowe ognisko to jest jakaś kpina, że wyzwolone kobiety, które walczyły o równouprawnienie mają teraz oprócz pracy cały dom na głowie, więc o 50 % więcej niż kiedyś ŻYCIE MAMY TYLKO JEDNO! NIE ŻYJMY PO TO BY DOGODZIĆ INNYM. NIKT NIE POWINIEN MÓWIĆ NAM JAK MAMY ŻYĆ JEŚLI NIE MOŻE ZA NAS UMRZEĆ!!!!!!!

Gość gość
dla mnie to chore zeby nie uprawiac seksu przed slubem. to tylko jakiś wymysł kosciola a seks to naturalna rzecz i okazanie uczuc w zwiazku . wiec po co sobie odmawiac -,-