Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ice ice baby

Mam beznadziejną figurę

Polecane posty

Gość ice ice baby

Tak beznadziejną, że wstyd wyjść na plażę albo ubrać szorty. W lato cierpię z tego powodu najbardziej. Moja figura też jest przyczyną tego, że nie mam chłopaka - co z tego, że twarz w miarę ładna jak reszta jest do bani? Jestem szczupła i bardzo nieproporcjonalnie zbudowana, aż się odechciewa żyć :(

Gość pseudonim albatros
Zapomniałaś o fotce, czekamy.

Gość ice ice baby
Nie ma nic przyjemnego w oglądaniu takiego paskudztwa, więc oszczędzę Ci tych widoków.

Gość On Krakow
pozwol nam ocenic

Gość pseudonim albatros
Nie pierdziel, wrzucaj fote do oceny.:D

Gość gość
najważniejsze jest Twoje wnętrze Twój charakter jakim człowiekiem jesteś a nie jak wyglądasz ja choć w miarę przystojny facet wolałbym poznać Kobietę kochaną mądrą jak te pustaki których biega w nadmiarze po ulicach zatem nie ma co się trapić :) tylko cieszyć życiem bo jedno jest

Na pewno przesadzasz skoro mowisz ze jestes szczupla to chyba jest ok pewnie ci ksztalt nog nie odpowiada albo brak wciecia w tali ale to da sie w jakims stopniu zmienic

Gość ice ice baby
Nie potrzebuję oceny, sama dobrze wiem że jest fatalnie :o Przecież zgrabne laski też mogą mieć dobry charakter więc odpadam w przedbiegach. A moich wad nie da się usunąć ćwiczeniami... :(

Napisz o co konkretnie chodzi to moze co poradze. Nawet w internecie sie wstydzisz? 😴

Gość ice ice baby
Nie wstydzę, po prostu wiem że to nie ma sensu. Mam nieproporcjonalnie krótkie nogi do wzrostu, są grube i niezgrabne, nie mam biustu... Można by było wymieniać w nieskończoność. I z tym nic się nie da zrobić :(

Jak schudniesz to nogi zeszczupleja a piersi to tylko operacja widocznie jestes "gruszką"

Gość ice ice baby
Ale ja już ważę za mało, nie mogę już chudnąć bo wystają mi wszystkie kości :o

Gość gość
Ta aktorka D. Ostałowska też ma taką figurę, krótkie grube nogi, szerokie biodra, wąskie ramiona, figura gruszki, brak biustu, a jakoś faceci za nią latają, nawet dwóch czy trzech zostawiło dla niej swoje żony/dziewczyny, sama byłam w szoku jak dla takiej paskudy można ładną żonę zostawić, no ale sama widzisz...

Gość ice ice baby
No właśnie, paskudy :o A ja wyglądam jeszcze gorzej. No i nikt mnie nigdy nie chciał, co jest dla mnie ostatecznym dowodem...

Gość gość
i pewnie masz 17 lat...

Gość gość
napisz swoje wymiary ja biust 90 talia 57 biodra 89 162cm 50kg ale uwazam ze jestem gruba.

Gość ice ice baby
17 lat skończyłam dawno temu. A swoich wymiarów to szczerze mówiąc nie znam, zresztą nie chcę być pośmiewiskiem :P

Gość gość
A ile masz wzrostu?

Gość ice ice baby
177 cm. Wiem, masakra :o

Gość Marek Antoniusz.,
świetny wzrost :*

Gość gość
a tam przesadzasz, gruszki są super... popatrz na Eve Longorię , Jenifer Lopez :) Nie ważne jakies cycki, ważne ,żeby z tyłu można była w co poklepać :) Ciesz sie ,że jesteś szczupła a jednoczesnie masz trochę ciałka na pupie :)

Gość ice ice baby
Ale nie tylko na to narzekam... ale widzę, że nikt mnie nie rozumie. W sumie się nie dziwię, pewnie tylko ja jestem takim mutantem.

Gość lilka220692
tez tak uwazalam stoczylam sie na dno bo wychwalalam swojego meza a ja twierdzilam ze jestem beznadziejna obrusł w piórka i odfrunal,a tak naprawe teraz widze jaka mam ladna figure twarz nogi,spojrz w lustro docen siebie

Gość ice ice baby
Współczuję Ci :( No ja niestety nie mam czego doceniać, wyglądam komicznie :o

Gość Marek Antoniusz.,
ja lubię wysokie, na pewno jestes extra laska😘

Gość ice ice baby
No wlasnie nie, ten wzrost podkresla moje wady. Gdybym sciela wlosy to wygladalabym jak facet z duzym tylkiem :(

Gość Marek Antoniusz.,
chcialbym Cie zobaczyc :)

Gość ice ice baby
Oj uwierz, nie chcialbys :P Nie byloby to zbyt mile dla oczu doswiadczenie...

Gość gość
MRko ludzie ja waze 60 kg przy 163 i nie czuje sie gruba. Wszystkie te kompleksy wasze sa w moZgu. Matko jak czytam te kometarze. Waze30kg jestem taaka gruba. To serio powinnnam zaczac miec depresje. Jestescie tacy jak o sobie uwazacie. Nak bedziecie myslec ze jestescie super to inni beda was tak odbierac

Gość ice ice baby
Ja nie pisze ze jestem gruba, wrecz przeciwnie, wygladam jak patyczek (z groteskowo grubym dolem). Mowie o nieproporcjonalnej budowie ciala. Juz wolalabym byc gruba bo wystarczyloby schudnac, a ja nie moge zrobic nic. Przeciez tulowia sobie nawet operacyjnie nie skroce :o