Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciówa24

Zwężenie pochwy- zrobią na NFZ? Ktoś miał??

Polecane posty

Gość Gosciówa24

Witam, jestem 2 miesiące po porodzie, był to drugi poród. Podczas pierwszego razu było ok, ciasno, troszkę bolało (po pierwszym porodzie było ciaśniej niż przed). Od porodu seks powtarzał się raz na tydzień, czasem dwa razy. Od jakiegoś czasu czuję dziwny ból, nie tylko podczas zbliżeń, ale nawet leżąc nie robiąc nic konkretnego- dziwnie kłuje, ból miejscowy, który trwa może kilka sekund i pojawia się kilka razy. Do tego 2 noce temu mimo powstrzymania strumienia moczu popuściłam 2 razy- ale tylko wtedy. Włożyłam dziś palec do środka- nie jakiejś specjalnej różnicy, 3-4 palce wchodzą z trudnością, no ale miejsce tej blizny od środka...jakieś dziwne zgrubienia, jakby grudki, które bolą, jest to nieprzyjemny ból. Wcześniej tego nie było. Również wejście do pochwy jest dziwne... Widać wejście do pochwy tzn. coś widać, jakąś część pochwy. Ponadto seks jakiś...nie taki. Gorszy niż 1. raz. Jestem w szoku. Ćwiczyłam też mięśnie Kegla przez ostatnie 1,5 miesiąca i to nic nie daje. Uprawiając seks zastanawiam się co Mąż czuje- czy cokolwiek czuje, bo ja mam wrażenie że nie dość, że jest tam strasznie mokro to nie czuję prawie nic.

Gość gość
a od kiedy to robisz siku przez pochwe? :o

Gość Gosciówa24
a gdzie masz ujście cewki moczowej, hm? chyba, że jesteś facetem i zadajesz głupie pytania.

Gość Gosciówa24
up

Gość A 81
Może obniżyły Ci się narządy rodne...To zgrubienie które czujesz to może byś szyjka macicy...musisz sprawdzić u lekarza. A samego zwężenia na nfz nie robią,,,tylko operacje naprawcze są refundowane jak podwieszanie macicy, pęcherza i.t.p. Wtedy przy okazji jeśli trafisz na porządnego operatora,może on przy okazji zwężyć pochwę...