Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu mamy,tkóre rały leki NIE DOZWOLONE nie wiedząc,ze są w ciąży?? boje się ..

Polecane posty

Gość gość

Ja tak.....bylam przeziębiona brałam i aspiryne i modafen rutinoscorbinów mase.... jestem załamana :(

Gość gość
spokojnie. ja do 6 tyg ciąży brałam leki na zmiękczenie miesni kregoslupa- Broń Boże niedozwolone! dzidzia jest zdrowy :) a kilka dni nawet jak bralas aspiryne to nic sie nie dzieje

Gość gość
aspiryna nie jest szkodliwa niektore koniety biora aspiryne.

Gość gość
Na początku ciąży dziecko jest chronione, przed różnymi złymi czynnikami. Ja będąc w pierwszej ciąży napiłam sie jak bąk, też bałam sie jak nie wiem co, ale moje dziecko jest zdrowe.

Gość gość
a który to tydzień ciąży, ja brałam leki, które normalnie niektórym ciężarnym są zwiększane (padaczka) brałam jakoś do 5 lub 6 tc, bo neurolog nie wierzył w testy musiałam mu dać potwierdzenie od gin i jeszcze tydzień trwało odstawienie. Z tym że ktoś mi powiedział że te leki są w organiźmie jeszcze 2 lata. Co się stało z moim bobaskiem otóż ci powiem: Mam wcześniaka-ale to akurat nie ma nic wspólnego, przestał mi jeść (jest na mm) więc poszłam do pediatry, mówię co się z nim dzieje, prawdopodobnie nie jadł przez zmianę mm, ale nasza pediatra jeszcze zleciła badania. Zrobiła mu próby wątrobowe, wyszły za wysokie. Jedyne co to mam mu dawać kropelki i to wszystko. Po za tym?? Wszystko OKI pod tym względem-oczywiście wiadomo że wcześniak to zawsze jakaś nieprawidłowość może być, ale innych skutków-aczkolwiek nikt mi nie powie na 100% że to od tego-nie ma ;) głowa do góry :)