Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlop

jakie fajne miejsca znacie nad Bałtykiem

Polecane posty

Gość urlop

Mam zamiar wyskoczyć na tydzień nad Bałtyk, tak w ciemno, można zostać na lodzie czy zawsze się trafi prywatna kwatera na 2 osoby?

Gość gość
morze wyparowało

Gość gość
Karwia - byłam kilka razy polecam:)

Gość gość
mieszkam w Sopocie ale zachwycilam sie Swinoujsciem, Sopot mu do piet nie dorasta - tyle,ze dojazd ciezki( tylko samochod). za to mozna przejsc piechotka do cudownych niemieckich kurortów.

Gość gość
Popieram Przedmówce, że najpiękniejszym polskim kurortem jest Świnoujście. Jest gdzie wyjść na spacer, szeroka plaża, mnóstwo przytulnych knajpek i piękny deptak, a to co jeszcze wyróżnia Świnoujście to możliwość spaceru plażą do Niemiec. Ja osobiście bardzo chwalę sobie bardzo pobyt w http://www.familia-swinoujscie.com/ . Jeśli szukasz komfortowego apartamentu w Świnoujściu to polecam :)

Gość gość
ja przez lata jeździłam nad morze,i zalezy jaka będzie pogoda i czego się oczekuje,np spokojna wiocha DŹwirzyno, z pięknymi rozległymi plażami a obok Kołobrzeg na wypady.. Łeba..z ruchomymi wydmami,,, ale najczęściej było to Władysławowo,bo łatwo namierzyć kwaterę,jak nie we Władku,a jest tam w każdym domu taka możliwośc prawie,to w Karwi obok,czy na Półwyspie Helskim to jest świetna baza wypadowa właśnie na rowery na Hel,czy na Trójmiasto jak ewentualnie pogody nie ma Nigdy nie dotarłam do Świnoujścia ,,trochę daleko,,,ale może kiedyś,,,