Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malzenstwo z poludnia

rowy 2013

Polecane posty

czesc! Wlasnie dzis przyjechalismy do Rowow i juz nie mozemy doczekac jutrzejszego pojscia na wchodnia czesc Rowow i zrzucenia strojow kapielowych. Ktos z Was jest teraz w Rowach ? Jaka frekfencja na naturystycznej plazy ???

Gość gość
jadę we śirodę

... Dzien trzeci opalania totalnego :) pozdrawiamy wszystkich golaskow i golaski z Rowow!

Gość Jerrrremi
A powiedzcie, to faktycznie tam jest plaża do opalania na golasa? Swego czasu na taką plażę chciałem się wybrać w Rowach i ni huhu nie mogłem znaleźć choćby jednej osoby opalającej się na golasa. Chciałem się tylko poopalać... Policja nie gania? Jaka ogólnie tam atmosfera? Dużo ludzi na golasa? W śród golasów są tekstylni?

Gość gość
Ja tam jadę w sierpniu.Zostawcie dla mnie trochę słońca i jakiegoś miłego faceta do pary!!!!!

Naga plaza zaczyna sie cos kolo 1.5 km na wschod od zejcia na plaze przy porcie w Rowac, spacerkiem okolo 20 minut. Jest oznaczona wielkim palem z deska i napisem 'naga plaza'. Wczoraj i przedwczoraj byla niezla frekwencja, ale generalnie kazdy, kazda para lezy za swoim parawanem, moja zona rowniez. Z drugiej strony sie nie dziwie,nie chcialbym potem znalezc wlasnych zonki w necie... Tak czy inaczej sporo par, jak zwykle samotni Panowie. Szkoda ze nie jest tak jak na przyklad na filmach z wyborow miss w roku 90-tym.... Brzegiem na spacery chodza tekstylni, ale jakos specjalnie to nie przeszkadza...