Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za chuda?

Polecane posty

Gość gość

moj chlopak twierdzi ze jestem za chuda wiec prosze powiedzcie czy tak jest mam 15lat 162cm biust 89cm talia 55cm biodra 87cm waga 49kg mam troche wystajace kosci biodrowe xD nie wciagam brzucha nigdy bo wygladam wtedy jak anorektyczka i widac kazde zebro . xD mam wtedy w tali 47cm

Gość Dodaellectro:*
Przy wzroście 162 powinnas ważyć min 50 kilo ,przytyj ciut ciut i bdz po sprawie:)

Gość gość
za chuda nie jesteś ale za głupia to na pewno jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
czemu niby jestem glupia??

Gość kelvia
nie przejmuj się tym jak wygladasz kazdy wyglada jak wyglada wazy ile wazy ma wzrostu ile ma :) a jeśli chcialabyś przytyć bo przeszkadza ci i twojemu chłopakowi to ze jesteś za chuda to jedz więcej nie przejadaj się aby nie przesadzić w druga stronę i nie przytyć tylko poprostu jedz więc niż dotychczas a ogoleniej mowiac zmień sposob swojego odżywiania:)

Gość gość
a tak sie zapytam masz 15 lat czy to nie za wczesnie na chłopaka kolegów bliskiego przyjaciela ok ale chłopak ???? zajmij sie dziewczyno nauką

Gość gość
kelvia dzieki . jakis mily czlowiek :) ale ja cgl jem . ! naprawde . uwielbiam jesc . i nikt mi nie wierzy ze ja tyle jem

Gość gość
milo ze sie martwisz . ale akurat dobrze sie ucze . a to ze mam chlopaka to chyba nic zlego . kocham go . i co mamy sie rozstac bo jestesmy za mlodzi ??

Gość gość
a on ma wszystko w porządku? Co robi, żeby podobać się tobie? Bo widzę że wymagania ma co do twojego wyglądu. A ona jakiś super pięknotek i niczego mu nie brakuje? Ja mu się nie podobasz to wyślij go na drzewo, albo niech sobie znajdzie inną, a nie wpędza cię w kompleksy Mam 160, ważę 42 i jakoś się nie przejmuję

Gość gość
nie on nie jest idealny . wsumie to jest troche przykosci.ale jest tez wysoki . to troche smieszne ale ze wzgledu na moja drobnoscc traktuje mnie jak dziecko . naprawde . cgl mnie podnosi bierze na rece przytula jak dzidziusia . sadza sb na kolana . caluje w glowe i wgl . jakby mial mnie polamac

Gość gość
jak sie nie podobasz chłopakowi to kopnij go w d*pe i powiedz ,żeby wypie*dalał szukać szczęścia u kobyły jak coś mu sie nie podoba.

Gość gość
a ja, waszy zdaniem 184cm , 65kg? chuda?

Gość gość
tzn ja mu sie raczej podobam bo on cgl mi mowi ze jestem sliczna i ze mam cudne cialko . tylko nwm jemu moze sie wydaje ze jestem za drobna . czemu traktuje mnie jak dziecko ??

Gość gość
tzn Tobie sie wydaje ,że jemu sie wydaje czy dosłownie Ci powiedział ,że jesteś za chuda ?

Gość gość
Ja przy 162 ważne 44 kg i żyje.taka natura a jem za dwóch

Gość gość
no nawet bardzo;(, zadko który facet jest ode mnie wyższy

Gość gość
chciałabym być za chuda i starać się przytyć. Mogłabym wtedy jeść co chcę i ile chcę... A tak muszę przez cały czas się ograniczać i chodzić głodna i mimo to daleko mi do sylwetki, którą chciałabym osiągnąć

Gość gość
normalna waga dla kurd*pla. nie wiem o co ci chodzi.

Gość gość
zbereźnik, how old are you?

Gość Uhuhuhu
"chciałabym być za chuda i staraćsię przytyć. Mogłabym wtedy jeść co chcę i ile chcę..." Xxx zamień się :) Ja mam 174 wzrostu i waga 53,4kg! ale nie ma na mnie sposobu na przytycie,więc pokusiłam się o ćwiczenia siłowe ;) Startowałam z wagą 51,3kg po 6tyg.waga którą podałam :) toż,to to anoreksja u mnie :]

Gość gość
wprost mi powiedzial ze jestem za chuda

Gość gość
nie przejmuj się, ja mam 165cm i 43kg mam 21 i niedawno urodziłam dziecko, nie potrafię przytyć choć bardzo chcę, więc Ty nie masz tak najgorzej. Mój mąż też ciągle powtarzał mi, że jestem za chuda, więc zrobiłam mu niespodziankę i przerobiłam swoje foto w photoshopie tak, że wyglądałam na 90kg, powiedział, że jednak w cale nie jestem za chuda ;)

Gość gość
twoj maz tez obchodzi sie z tb jak z dzieckiem ?

Gość gość
nie, nie traktuje mnie jak dziecko. Pamiętaj, że każdy facet lubi coś innego, skoro Twój chłopak jest z Tobą znaczy, że taka mu się podobasz, na pewno nie miałby nic przeciwko jakbyś przytyła, ale też raczej Cię nie zostawi jeśli nie zgrubniesz. Jeśli Twoja waga Ci odpowiada powiedź mu o tym i już i tak szczerze mówiąc nie jesteś za chuda, masz dobrą figurę do wzrostu i do wieku. :)

Gość gość
autorko- zmień chłopaka :) mam 27 lat, 168 cm- waże 44kg, w biodrach o 1 cm miniej niż ty, w piersiach podobnie. Jem ile tylko się da :) Mamsumetryczną figurę, jestem szczupła, ale nie chuda. Masz 15 lat jakbyć teraz ważyła 55 to jaka będzie twoja waga w okolicach 25 r. ż kiedy zmieni sie Twój metabolizm, albo w okiliach 20-stki kiedy zaokraglą się znacznie biodra. Reszt nie będę przywoływać.

Gość gość
ma ktos pomysl co mu powiedziec . jak go przekonac ze po 1 nie jestem za chuda i po 2 nie jestem taka kr***a jak mysli