Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce kobieta warszawa

on nie jest pewny ehhh

Polecane posty

jakis czas temu pisałam, ze facet ma niezalatwione sprawy z ex, mielismy szczera rozmowe i okazało sie, ze ona PRAWDOPODOBNIE jest w ciazy. Zerwałam z nim, mimo, ze on nie chcial sie zgodzic na zerwanie, nie dałabym rady tak zyc ale jest mi strasznie ciezko. Czy ktos mial podobnie?

Gość gość
współczuję, koleś jest nic nie wart, mam nadzieję, że nie będziesz kolejną naiwną i nie wrocisz do niego, bo jak zdradził raz to ma naturę "zdradzacza" i nie jest wart zaufania...

Ale on nie zdradził, oni rozstali juz dawno, czasem widywali sie na seks. A my zaczelismy spotykac sie niedawno, jakos 1,5 mies. zdazyłam sie zaangazowac, byly plany na wspolne wakacje, itd. on z nia nie widzial sie pare mies. gdyz wyjecała zagranice, a od jej kolezanek dowiedzial sie ze ona jest PRAWDOPODOBNIE w ciazy. zerwałam z nim, ale czuje tak cholerny bol. Podjełam sama te decyzje, on chce nadal sie spotykac.

Gość gość
hmmm no to jak nie zdradził to super, ale mimo wszystko nie pakowałabym się w związek z facetem, który być może zaraz będzie miał dziecko z ex, w ogóle facet utrzymujący takie stosunki z ex widocznie jeszcze nie zakończył tamtej relacji i tym bardziej nie powinien rozpoczynać kolejnych. byłaś z nim krótko, szybko się otrząśniesz a moim zdaniem nie warto się w to pakować, jeśli ex jest w ciąży to pewnie i tak za jakiś czas by zerwał i był z nią...

on nie chcial sie zgodzic na zerwanie - powiedzial, ze jestem BEZWZGLĘDNA. strasznie sie czuje..... :( pogoda jest piekna, sloneczna.

ja dopiero wieczorem dojade... :D czlowiek na jeden dzien wyjezdza z wawy i juz teskni..... :D kocham te miasto po prostu... :D:D:D

ja tez kocham warszawe

najgorsze, ze musiałam zerwac z nim wbrew sobie, wiedzac, ze ja chce z nim byc i on ze mna chyba tylko ja moge miec takiego by trafic na faceta, gdzie jest wszystko pieknie ladnie a tu takie info nagle, ze chyba ciaza, no nie umiem sobie z tym poradzic

oj tam zbereznik, zycie nie jest takie proste

dzieli zbereznik za slowa pocieszenia ale chyba nic nie zniweluje mojego bolu :(

daj spokoj, pojdziemy sobie na plac trzech krzyzy na koktajl truskawkowy i bedzie git... :) tylko sie nie zakochaj we mnie bo jak potem kolejny topic zalozysz to sie zalamie... :D:P

Gość gość
na poprzednim topiku pisalas, ze (tydzien temu) ze mieliscie 5, slownie piec randek - a ty kobieto tak to przezywasz....

ie zakladam czesto topica, teraz jestem w patowej sytuacji, jak glupia zabujalam sie w niepwnym facecie, ktorego ex moze jest w ciazy ja pier.... zaczynam byc zła na siebie nie martw sie zbereznik, w tobie sie nie zakocham :)

6 :( serce ie sluga, przezywam, bo zostaly stracone nadzieje, a po kilku spotkaniach juz mozna wiedziec czy cos sie czuje badz nie do kogos. Nie mierz uczuc please.

o kurcze to ty sporo starsza jestes... :P:) teraz to zaczyna mnie krecic... :P:)

no i wrocił po weekendzie, byla 6 randka elegancko bylo itd. no i pogadalismy co to za niezalatwione sprawy i to sie wlasnie okazało.

Gość gość
no to bardzo dobrze zrobilas, ze z nim zerwalas. to bylo tylko kilka randek, a tak bys miala przechlapane zycie....

wiem, nie moglabym zyc z facetem, ktory chyba ma dziecko, wiem tez ze przezywam jak glupia

Gość gość
glowa do gory!!!! Widac jestes bardzo emocjonalna osoba, ale dasz rade. Urwij z nim calkowicie kontakt, co z oczu to i z serca.

kropeczko no... ;) zrobimy sobie wlasne dzieci, potem pojedziemy na miesiac miodowy i w ogole bedzie oh i ah... :D

dzieki! to prawda jestem emocjonalna i tj. powoed, ze zerwałam z nim kontakt, powiedzialam ze nie moglabym tak zyc. powiedzil mi ze jestem bezwzgledna!!! a mi calkowity brak kontaktu pomoze niz spotykanie na polgwizka czekajac czy on a serio jest w ciązy czy nie, bo nie chce mu powiedziec!

znam ale jaki jest kontekst?