Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaalalla

PYTANIE DO DZIEWCZYN PO DEPILACJI LASEROWEJ

Polecane posty

Gość alaalalla

ostanio byłam na zabiegu..jestem zadowolona bo wiekszosc włosków wypadła ( a mam ich naprawdę duzo).... jest tylko jeden problem:/ mam tez włosy między pośladkami...czy jeśli robię całościowe bikini ( dopłacam do nieg) to czy też ,,to" się wlicza jako depilacja bikini?? wstydze sie poweidziec o tym kosmetyczce, ale z drugiej strony jak juz płace za to tyle kasy to tam też chciałabym mieć spokój:/ czy któraś z Was miała podobny dylemat??

Gość Agnieszka 1
Wszystko zależy od gabinetu kosmetycznego. Ale najlepiej jeśli się spytasz. Może i jest to krępujące, ale jak chcesz się tych włosków pozbyć, to może warto zadać pytanie. A jeśli jednak będziesz się wstydzić to zainwestuj w krem do depilacji w sama się wydepiluj między pośladkami. Ja sama używam takiego preparatu http://www.nuvialab.pl/uroda/depilacja/revitol-hair-removal-cream/ i usuwam w domu wszystkie włoski z okolic intymnych.

Gość gość
jeśli chcesz sie ich pozbyc na amen, to myślę ze krem nic tu nie pomoże....szkoda, że kosmetyczka nie zapytala cie, lub oglądnęła dokładnie, bo faktycznie wstyd troche zapytać;)