Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kurduple maja wieksze powodzenie

Polecane posty

Gość gość

u kobiet, Czy dlatego że są wścibscy bezczelnie i wszedzie wejdą? Widze co dzień takeigo jednego jak przychodzi na zajęcia to wszystkie laski sie do niego uśmiechają a on zarzuca im tanie tekściki na które one lecą Dla mnie i moich kupli to cymbał i pajac, idiota też macie takiego kurd*pla co wszędzie musi się wpieprzać?

Gość gość
Kurd*ple nie mają powodzenia.

Gość są sprawniejsi w łóżku
Koleś wysoki to taki kloc w łóżku. Spójrz na wysokich i niższych koszykarzy. Którzy są bardziej gibcy?

Gość bardzo niscy są fatalni w łóżk
u Jak facet ma powiedzmy 169 cm to siłą rzeczy NIE MOŻE być dobrym kochankiem. Sex uprawia beznadziejnie, nie może robić wiele pozycji bo jest na nie za niski. Najlepszy wzrost do sexu to taki 170 - 185 cm!

Gość gość
169cm a 170cm hahah bardzo duża różnica :D :D :D

nie duża, ale przełomowa! Bo 170 cm to już wzrost pod średni podchodzi, a jak facet ma 169 cm to jest bardzo niski!!

Gość głupio napisałeś
169cm zły kochanek, oj zły a ten 170cm już dobry? Wiem, że to pisał facet, rękę sobie dam uciąć. Do tego wysoki. Buziaki

Bo 169 cm to już skrajnie niski wzrost, facet nie powinien tyle mieć!! Powinien być wyższy i te 170 cm chociaż mieć aby dobrze uprawiać sex!

Gość głupio napisałeś
ale się podniecasz..:) wciąż te wykrzykniki!!!! :)

Gość gość
ten temat założył desperat zniesławiony przez kogos o nizszym wzroscie chyba tyko w PL jest taka kategoryzacja ludi wg wzrostu

Gość gość
to prowokacja

Gość gość
leeeeeeee

Gość gość
wątpie raczej nie maja ja nawet nie patre na facetów ponizej 170

Gość gość
facet ma powiedzmy 169 cm to siłą rzeczy NIE MOŻE być dobrym kochankiem. Sex uprawia beznadziejnie, nie może robić wiele pozycji bo jest na nie za niski. Najlepszy wzrost do sexu to taki 170 - 185 cm!

Gość gość
no

Gość gość
Kazdy kurd*pel ma kompleks. Dlategowiekszosc z nich probuje pokazac swiatu jacy to oni sa wspaniali. bedac natretnymi, albo czest tez przesadzaja z silownia. maja chlopaki kompleksyi tyle. do mnie takie kurd*ple nie skacza, bo to wyglada w ten sposob, jakby do Rotwailera szczekal i skakal taki maly kudelek. Ja ich wzroskime niszcze. I dziewczyny maja racje facet ponizej 175 to nie facet.

Gość gość K.
Wiem jedno, że kurd*pel to niesamowicie podła istota. Jest tak żałosny, że każdą uprzejmość ludzką odbiera jako 'o leci na mnie'. Jest fałszywym kłamcą i podłą istotą. Wystarczająco poznałam takich w życiu i wiem, że trzeba to to omijać jak tylko się da.

Gość gość
A ja znalam niezwykle milego i wg was niezwykle niskiego faceta :) byl bardzo mily no ale nie odpowiadal mi jego wzrost... Co nie zmienia faktu, ze bardzo mily czlowiek a nie jakis klamca czy falszywiec jak tu poniektorzy pisza.

Gość gość K.
widocznie za mało ludzi znasz