Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula96,5

ja się odchudzam zmieniając nawyki

Polecane posty

Gość gosc,88
tez chce ok 5 kg max zrzucic i jesc zdrowo

Gość gosc,88
teraz zdrowo jest trudno wszedzia chemia sie czai , itp

Gość wirmania
a przeciez lody odchudzaja i sa zdrowe wbrew pozorom

ja jem to, co czuje i moj organizm potrzebuje Duzo cwicze, i biegam, teraz wiecej bo przygotowuje sie do half maratonu (21km) dzisiaj np: bulka (taka fit, za 100kcal), plasterek sera zoltego) ( 100kcal) jogurt w polskim sklepie( 150kcal) + 2 banany(200kcal)-- banany jem codziennie okolo 16 zjem salatke: mozarella light( 200kcal), ogórek, gotowana marchewka (100) jablko ( 50kcal) i wieczorem w pracy: ( mam dzisiaj nocke) salata, pomidor, 4 male kawalki gotowanego kurczaka( 200) razem:1100kcal moze jeszcze kawa gdzies po drodze .......................................................................................... dzisiaj dzien bez treningu. jutro 40 min cardio insanity

oczywiscie, ze wiekszosc teraz jest niezdrowa, ale wole wybrac niezdrowe jablko niz np. kurczakowego burgera ktorego uwielbiam ( pracuje w fast foodzie i mam za free) + frytki co razem ma okolo 1000kcal!!! moja codzienna dieta tak wygladala burger, frytki slodyczeeeee ahhh nie mówie, czasem zjem loda z pracy, ale bez zadnej polewy w kubeczku malym, uwielbiam zjem znów w niedziele:-))))

Gość gosc,88
dziekuje za napisanie menu jak obiecalam wejde pozniej na twoj topik ( po poludniu ) i z przyjemnosci poczytam teraz musze zmykac :) miłego dnia wam zycze