Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

W ubiegły weekend kochałam się z moim partnerem. Było to zaraz przed planowanymi dniami płodnymi (wg moich obliczeń owulacja wypadła mi wczoraj). Od tego czasu pobolewa mnie jajnik.. Wydaje mi się że mam nudności... Jakie jest w ogóle prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? Czy to faktycznie mogą być jakieś jej objawy czy też silna chęć posiadania dziecka sprawia, że każdy objaw traktuje jak potencjalny objaw ciąży?

Gość gość
chyba za wcześnie na jakiekolwiek objawy

Gość gość
test po min. 2 tyg.

Proszę o opinię, bo naprawdę schizuję... Jestem w trakcie drugiego opakowania tabletek anty. Po pierwszym opakowaniu i siedmiodniowej przerwie wzięłam ósmego dnia pierwszą pigułkę z drugiego opakowania. Po około godzinie od wzięcia pierwszej tabletki z drugiego opakowania odbyłam stosunek. Czy byłam w pełni zabezpieczona? Czy tabletka zdążyła zadziałać?? Dziękuję za odpowiedź!

Jesli po 7dniowej przerwie rozpoczelas kolejne opakowanpie,to jestes zabezpieczona

Gość gość
tez sie kiedys bałam ale nie ma obaw:) tabletki działaja non stop :) jak i 7 tak i 8 dnia o ile rozpoczniesz nowe opakowanie

Gość NataliaNataliaaaaa
witam, mam do was pytanie. Od piatku 28 czerwca boli mnie brzuch i dół kregoslupa jak lekkie i srednie skurcze porodowe. 29 czerwca dostalam okres. bol przez cala miesiaczke byl taki sam, dodam jeszcze że nigdy nie mialam tak silnego bolu miesiaczkowego. Mimo iż okres mi się skończył w piątek to nadal boli. do lekarza idę jutro, macie może jakieś pomysly co to może być ? proszę o podpowiedzi

Gość gość
Mam do Was pytanie :) Otóż spóźnia mi się okres (kilka dni) . Robiłam parę testów, ostatni dzisiaj rano - wynik negatywny. Osttani raz kochałam się z chłopakiem 30 czerwca na tydzień przed spodziewaną owulacją. Mam 31-32 dniowy cykl. Niby nic mi nie jest ale i tak się martwie... Pobolewa mnie podbrzusze i piersi jak podczas miesiączki a miesiączki nie ma. Możliwe że jednak jestem w ciąży?

Gość gość
Przeczytaj post antykoncepcja po