Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40+2 tc,bole miesiaczkowe , czy to zblizajacy sie porod?

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny!Jestem w 40+2 tc, od wczoraj o tej samej porze odczuwam w podbrzuszu bole jakby na miesiaczke. Czy to oznaka zblizajacego sie porodu?czuje tez ze dziecko napiera intensywnie na szyjke macicy ale to wtedy gdy sie wierci.....

Gość gość
upppp

Gość gość
Wiesz gdzie masz szpital?

Gość gość
a co ma szpital do jej pytania?> ma jechac do szpitala i zapytac się " przepraszam, ale mam bóle jak na zbliżający sie okres, czy to oznaka zbliżającego sie porodu?"

Gość gość
Tak to oznaka zbliżającego się porodu.'Widzę że dyskusja jest ale nie na temat.Ja radzę pojechać na ktg.Mają obowiązek zrobić.

Gość autorkatematu
dzwonilam wczoraj na porodowke,zeby sie dowiedziec czy to moze jakis zwiastun porodu ale polozna powiedziala ze raczej nie, ze przy porodzie boel sa znacznie silniejsze....i ze mam obserwowac ruchy dziecka i czy wody nie poszly. A pisze tu gdyz chce zaczerpnac wiedzy doswiadczonych mam co w tym zlego...

Gość mamaAniolka
Ja bym pojechala i to jak najszybciej niech cie przyjma i maja tetna dzidziusia pod kontrola.powodzenia

Gość autorkatematu
polozna powiedziala mi przez tel ze jak dziecko rusza sie to nie ma powodu do niepokoju,a dzidzius porusza sie jak zawsze