Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masa badań - ciąża

Polecane posty

Gość gość

Czy Wy też w ciąży miałyście multum badań do wykonania? Jestem w początku 4 miesiąca i wydawało mi się że mam wykonane większość badań a co przychodzę do mojego lekarza prowadzącego to daje mi skierowania na następne - dzisiaj "tylko" 5 skierowań I jeszcze 1 pytanie, ponieważ mam wykupiony abonament w grupie lux med, i w całym Krakowie, 1 wolne usg między 14 a 17 tc mogą mi zrobić 7 sierpnia, a ja mam wizytę 5 sierpnia, potem dopiero lekarz dostępny 9, a nie mogę pójść do niego 9, bo l4 wygasa w pracy 4 sierpnia - mogę do niego pójść bez wykonanego usg?

Gość gość
możesz pójść bez usg ale dlaczego Twój lekarz nie robi Ci usg na wizycie? nie ma spęrzetu? ja po pierwszej wizycie miałąm zleconych chyba 11 badań m.in na różyczke, HIV , toksoplazmozę, grupe krwi, morfologie, mocz itp itd. później miałam tylko glukoze oczywiście i co jakiś czas morfologie i mocz, teraz pod koniec ciazy mam znowu na mocz, morfoligie i toksoplazmozę.

Gość gość
widocznie nie ma sprzętu, na 1 usg ciąży też miałam skierowanie od innego lekarza, a mam wykupiony abonament w grupie luxmed, widać że wszystko bardzo nowoczesne ale rzeczywiście - dziwne

Gość gość
w lublinie w luxmedzie jest to tak zorganizowane, ze w gabinecie lekarza nie ma usg, trzeba osobno się umówić na wizytę. np moj lekarz do 14 przyjmował pacjentki, a potem w innym gabinecie, gdzie był sprzęt robił 16-19 usg. a masz do niego nr tel? może zadzwoń i poproś tylko o wypisanie zwolnienia, a na wizytę umów się po usg?