czarnulla25 0 Napisano Lipiec 8, 2013 Witam, piszę tu pierwszy raz więc od razu z góry przepraszam jeśli popełniam jakiś błąd( w senisie zasad forum). Mam pewnien problem, zbliża mi się termin @, w ostatnim miesiącu dostałam @ , dziś jest 8. Wczoraj wieczorem złapały mnie bardzo ale to bardzio silne skurcze w podbrzuszu... Nigdy nie rodziłam ale ten ból, przypominał mi opowieści kobiet z porodówek. Skurcze były tak silne, że płakalam z bólu. Myślalam, że to być może bardzo bolesna @ i poczekałam do dziś z nadzieją , że się zjawi. Niestety nie pojawiła się cały dzień jestem senna, zmęczona, nie do życia leżę w łozku czekająć na @ i Niccc... brzuch nadal mnei boli czuję ból jajników, gdy chodzę ale nie tak bardzo jak wczoraj... Co sądzicie o tej sytuacji?Dodam , że mam 25 lat i jestem aktywna seksualnie. Zamierzam iść do ginekologa, ale jak na razie czekam na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2013 ja mialam tak samo. tylko ze u mnie wystapilo to w polowie cyklu czyli dni plodne. skurcze podbrzusza byly tak silne i jajniki do tego glowe rozsadzalo zbieralo mi sie na wymioty.. mocz zolty trwalo to 4 dni! plakalam z bolu. obawiam sie ze moge byc w ciazy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czrnulla25 Napisano Lipiec 9, 2013 Ja nadal czekam na okres... ból jest ale okresu brak już 3 dzień. zrobilam test wydzedł negatywny. być moze to jakieś zaburzenia bądz coś z hormonami nie wiemm ale masakra.. czytałam też że zagnieżdzenie zadorka moze sprawiać czasem kobiecie taki ból,, więc jak mialaś to w 2 polowi cyklu zrób test.. chociaz sądzę , ze to zmiany hormonalne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulla25 0 Napisano Lipiec 10, 2013 Jak myślicie dziewczyny ? co oznacza ból 5 dniowy brzucha i brak okresu? miala któraś z was? kręci mi sie w głowie nie mam caly czas okresu i rano mam rozwolnienie... można się wykończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach