Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam, dziewczyny mam problem birę tabletki antykoncepcyjne Naraya od roku od dzisiaj zauważyłam na sobie niebieskie żyły wystające na piersiach i czuję Skórcz w macicy taki jak przed okresem a mam go dostać za 8 dni. Wykonałam rano test ciążowy (ostatni stosunek miałam 7 dni temu ), wyszedł negatywnie. Co to może być ? Bardzo się boję proszę o opinie.

Gość PG
Pierwsze co mi się nasunęło - problemy z krążeniem. Przeczytaj ulotkę, zapytaj rodziców czy jesteś w podwyższonej grupie ryzyka chorób wymienionych jako przeciwwskazania. Jutro do lekarza.

Gość gość
to jest możliwe bo od jakiegoś czasu jak podróżuję strasznie puchną mi stopy i kostki u nóg.Mam nadzieję, że to nie jest ciąża tabletki biorę regularnie bez wymiotów i biegunek

Gość gość
Sprawdzaj cisnienie-to moze byc powod puchniecia a co do zyl: u mnie bylo widac przez wiele wiele lat-mialam anemie z ktorej nigdy nie moglam wyjsc-tabletki byly na chwile potem przestawalam brac i znow to samo, w ciazy oczywiscie trzeba bylo cos z tym zrobic najpierw dieta potem tabletki, przy tabletkach zaczely znikac te zyly na piersiach. Po porodzie podniosla mi sie hemoglobina i mam juz ja w normie-zyl brak :)

Gość gość
ale zastanawiam się czy jet to możliwe abym była w ciąży przed chwilą zrobiłam test i znów negatywny, nie wiem co myśleć zaczynam schizować !

Gość gość
no jak masz byc w ciazy, skoro bierzesz anty? No chyba, ZE Masz pecha i jestes w tych 0,02%

Gość gość
nie wiem co myśleć.... test by wykazał ciąże

Gość nie stresuj sie kobito bo
a na test to i tak za wczesnie, na objawy ciazy tez :):):)

Gość gość
więc może to przyczyna krążenia i to że miałam ostatnio wiele stresów w życiu przeprowadzka i zmiana pracy. Kiedy powinno się wykonać test aby był prawidłowy ?

Gość nie stresuj sie kobito bo
moze w lecie dostaniesz szybciej, albo sie przeforsowalas no rozne sa przyczyny. test w dniu spodzienwaje miesiaczki

Gość gość
to pozostaje mi czekać do dnia miesiączki, w niedzielę kończę listek tabletek antykoncepcyjnych. Dziękuję za opinie