Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być gwiazdą clubu :(

Rodzice wyśmiali moje marzenie o aktorstwie!

Polecane posty

Gość chcę być gwiazdą clubu :(

a co im miałam powiedzieć? "gdybyście wiedzieli,że tak naprawdę to marzy mi się praca w klubie dla panów to byście docenili marzenie o aktorstwie" ? :D :O :D :D

Gość gość
Nie ma się co śmiać,tańcząc w klubach(nie mówię o go go,z tym daj sobie spokój tam nie ma tańca tylko pląsanie przy rurze dla widowni złożonej z napalonych idiotów) ale w dobrych dyskotekach i eventach można wyciągnąć niezła kasę a umiejętności aktorskie też się przydadzą:classic_cool:

Gość gość
To już lepiej zarabiać na SU :D

Gość gość
nie bo na SU każdy może mnie zobaczyć, nagrać, a w klubie raczej jest zakaz filmowania, jest ochrona, kultura i byle kto nie wchodzi (wejściówki kosztują) ...Nie umiem tańczyć, ale pląsać przy rurze bym chciała, skąpo odziana, przy napalonych panach... byle nie byli zbyt obleśni i nie dotykali mnie

Gość gość
Nie miałabyś nic do gadania. Smutni panowie w czarnych garniturach zaciągnęliby cię na zaplecze gdzie popracowałabyś w inny sposób.

a co gdyby grupa przystojniakow ze studiow akurat przyszlaby do tego klubu i Cie rozpoznali? :classic_cool: fama na caue miasto! :D

Gość gość
a ja odpisałam na blo.gu bo wczoraj uznawalo mi tutaj, jako sp.am :O i cały dzień odświezałam i nie było wieści od Ciebie 😭 no ciekawa jestem co to za pytania :classic_cool: boję się zalogować, bo jakieś lamusy beda do mnie pisać 😭 poza tym ten przystojniak chce sie ze mna umówić ;p nie chcę by był zazdrosny :D :P

po tym jak zadna wiadomosc sie nie wyswietlala postanowilem isc spac i juz nie sprawdzalem bloga :P a dzisiaj od rana nie mialem pradu, bo robili jakies konserwacje linii energetycznej :classic_cool: wlaczyli dopiero po 14stej :D odpisze jutro po poludniu jak wroce z wielkiego miasta :D a zaraz ide spac, bo musze wstac bardzo wczesnie ;( to nie odpowiadaj ;(;(

no odpowiem odpowiem przecież :D ;D sama jestem ciekawa :classic_cool: też Cię wczoraj zasypałam chyba pytaniami :D miałam jeszcze więcej ciekawych, ale bałam się ,że się wkurzysz 😭 :classic_cool: do wielkiego miasta? :classic_cool: Warszawa? :classic_cool: no widzisz, Ty nie masz prądu, ja ciepłej wody, ale z nas biedaki 😭

jedno pytanie wyslalo sie 2 razy przez sciny ;( odpowiedzialem i wcale nie bylo ich tak duzo :D szkoda, ze nie da sie pisac wlasnych odpowiedzi, bo te narzucone z gory sa choojowe ;( nie, do mniejszego xD do tego w ktorym studiuje :D jak zyc w tym kraju 3 swiata ;( ps: z tym przystojniakiem z fejsa? :D a moze z noblem? :D:D

Gość gość
nieee , z A. (ten z fejsa to był M), A, jest chyba przystojniejszy niż M chociaż żadnego z nich na żywo nie widziałam :D p.s zachęcam do ogladania podstepnych druhen ;D lecą teraz na tvp2 ;) już się stęskniłes za swoim miastem gdzie studiujesz? :D też nad tym ubolewam, te odpowiedzi są nudne, banalne i sztywne ;( gdyby można było wlasne to mozna by obczaić kto jest kreatywny i zabawny a kto nie ... np. ktoś mi kiedys zadał pytanie : Kolacja przy świecach czy Bukiet kwiatów głupie nie? : D

a jak przyjdzie jakis wylysialy i gruby niziolek? : D ee tam, nie ogladam TV :P wole sons of anarchy i boardwalk empire :D nie, ale musze zalatwic tam pare spraw :classic_cool: do tego robia mnie w chooja z netem! wyslalem wypowiedzenie umowy pod koniec maja, przyjeli ja 29 i napisali, ze 1 lipca umowa bedzie rozwiazana. teraz wchodze na maila i widze, ze w piatek wystawili mi fakture za lipiec :D jutro rozniose te biuro :classic_cool: poza tym wiekszosc z nich zupelnie nie pasuje do tego co chcialbym odpowiedziec i musze wybierac cos na sile ;(

Gość gość
póki co byłam na dwóch randkach (w tym roku) i obaj byli tacy jak w opisie, wysoki był wysoki, blondyn był blondynem :p nie czułam się oszukana. oni sami też nie mogą podawać fałszywych danych bo i po co? zresztą widziałam jego foty na fejsie, normalny koleś (przystojniejszy od mojego ex :D) ale nie napalam się, bo i tak pewnie nic z tego nie bedzie no tak Ty ogladasz zagramaniczne ;( tytuły, które nic mi nie mówią ;p ooo to faktycznie chooynia z grzybnia z tym internetem ;p pewnie balagan mają i anulują to co naliczyli, ale co sie bedziesz musiał nawykłócać to Twoje ;( szkoda,że tam trzeba za wszystkim latać, bo oszukują, nie dopilnowują itp. typowe polskie ;( byle wykorzystac innych ;( zawsze mozesz to rozegrac przez UOKiK :classic_cool: wiem,że jak sie komukolwiek/jakiejkolwiek firmie zagrozi tym to od razu wszystko ładnie i sprawnie załatwiają i nawet przepraszają :P no wlasie same glupie odpowiedzi :(