Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zazdrosna

MĄŻ PRZYJĄŁ DO PRACY MLODĄ DZIEWCZYNĘ

Polecane posty

Gość jestem zazdrosna

Wcześniej pracował z kobietą, któa była starsza od niego o 10lat, jednak odeszła. Teraz na jej miejsce przyjął taką mlodą pipę zaraz po studiach, która ma zerowe doświadczenie w tej dziedzinie. Było dużo chętnych na to stanowisko, z odpowiednim wykształceniem i doświadczeniem, ale on uparł się na nią. Powiedział, że każdemu trzeba dac szansę. Ok - z tym się zgadzam. Ale jak ją zobaczyłam. Wysoka ładna brunetka. Czuję się zazdrosna. mam prawo tak się czuć? Maż zaczął dbać bardzo o siebie, schudł, rzucił palenie, większą uwagę przywiązuję do tego w co się ubiera. Wcześniej taki nie był, wszystko zaczęło się odkąd przyszła do pracy. Ja tez jestem niczego sobie, maz wciaz jest o mnie zazdrosny, ale teraz ja o niego bardziej i przez to mamy ciągłe awanti w domu

Gość gópie provo
słabe

wspolczuje twojemu mezowi - takiej zony;/ z kompleksami;//

Gość jestem zazdrosna
tylko,ze to nie jest prowo, o 7.00 rano nie mialabym takiuej weny:P, tylko spac przez tą syt. nie mogę:(

heh, co Ty o jakąś sikse będziesz zazdrosna:D, u mojego męza pracują 3 mlode ladne dziewczyny i jakos mnie to nie rusza:P i jeszcze czasem sobie zartuje z tego, wyluzuj:)

Gość moja siostra tak rozwaliła
Moja siostra takim zachowaniem jak Twoje rozwaliła swoje małżeństwo. Jej mąż zatrudnił atrakcyjną sekretarkę i zaczął bardziej dbać o siebie. A siostra cały czas robiła mu awantury. Ja niestety zbyt późno dowiedziałam się kogo on zatrudnił,bo bym siostrę wyprowadziła z błędu. Otóż ta sekretarka to moja koleżanka z liceum-LESBIJKA. Ona mu doradzała żeby on o siebie zadbał-DLA ŻONY. A ta mu z życia piekło zrobiła :( Postaraj się być miła dla męża, nie zaniedbuj w łóżku ale obserwuj.

Gość jestem zazdrosna
nie chodzi o kompleksy, bo ich w sumie nie mam, nie w tym rzecz, ale po 15 latach malż, moze cos odbic męzowi:(, bo znam takie przypadki w bliskim otoczeniu, a wydawaloby sie,ze ci faceci sa nie "do ruszenia" a jednak

moze chce byc bardzoej atrakcyjny, sam dla siebie. czesto jest tak, ze gdy w otoczeniu pojawia sie ktos atrakcyjny to chcemy "sie dopasowac". czesto w pracy mozna to obserwowac, glownie miedzy kobietami, taka "rywalizacje". nie rob mu awantur bo w koncu sama go wepchniesz w jej ramiona (bo skoro ona jest pewna, ze mam z nia romans i nie da jej sie tego wybic z glowy, a ja nic z tego nie mam, no to chociaz sobie pouzywam). mozesz z nim rozmawiac, a najlepiej doceniaj, ze lepiej wyglada (bo inna to moze docenic, nie koniecznie ona)

"która ma zerowe doświadczenie w tej dziedzinie. " Pomijam całą resztę wypociny na poziomie przedszkola. A jak ma zdobyć doświadczenie, skoro trafia na takie schorowane żony? A skoro się obawiasz że mężowi coś odbije - to znaczy że masz wiele na sumieniu. Czas to zweryfikować.

Gość gość
A ty pracujesz?

Gość jestem zazdrosna
tak, pracujemy razem, ale mnie czesto nie ma w pracy, a nie bede przeciez za nim chodzic:)

"jestem zazdrosna nie chodzi o kompleksy, bo ich w sumie nie mam, nie w tym rzecz, ale po 15 latach malż, moze cos odbic męzowi , bo znam takie przypadki w bliskim otoczeniu, a wydawaloby sie,ze ci faceci sa nie "do ruszenia" a jednak" x to znaczy ze masz niska samoocene i masz jednak kompleksy - a o takie kobiety mezczyzni rzadko zabiegaja , zwlaszcza po 15 latach - szalejac z zazdrosci pokazujesz mu ze ma cie w garsci

Gość gość
nie przejmuj sie jak to facet,przeleci ja i wroci do ciebie:Pklasyczny przyklad z literatury,dojrzaly mezczyzna i mloda kobieta......zaufanie-fajna sprawa jednak ja wole ufac ale sprawdzac:)

Gość jestem zazdrosna
nie pomysl sobie,że skoro mam 15 lat stazu malz,to jestem "stara baba", mam 35 lat, jestem zadbana, atrakcyjna itp, ale to facetom kolo 40 odbija, jestem taka przewrazliwiona , bo jak pisalam(a raczej sugerowalam w poprzednim wpisie), 2 malz bliskich znajomych sie rozpadly prze mlodoe siksy, a byly to udane malz tak jak moje moze stąd ta zazdrosc, maz mowi,ze zadna nie ma szans ze mną, ale mowic to sobie moze....

czt wy za wartosc nadrzedna uznajecie w swoim zyciu przyrodzenie partnera i gdzie je wklada?;-) a jak nie przeleci ale sie zakocha w innej to spoko,luz - bo wy "wygralyscie" - co nie? co za denne wratosci;/

" ale to facetom kolo 40 odbija, jestem taka przewrazliwiona , bo jak pisalam(a raczej sugerowalam w poprzednim wpisie), 2 malz bliskich znajomych sie rozpadly prze mlodoe siksy, a byly to udane malz tak jak moje moze stąd ta zazdrosc, maz mowi,ze zadna nie ma szans ze mną, ale mowic to sobie moze...." x odbija tylko tym ktorzy sie eczesniej nie wyszaleli - mowie nawet nie z wlasnego przykladu, a kolegow z pracy - a naprwde sie kumplujemy i widze jakie maja szanse jak mlode dziewczyny z animi lataja i ktory i w jakich okolicznosciachj korzysta a ktory nie. maleztswi czy zwiazek nigdy sie nie rozpadnie przez tzw. mlode siksy - jesli bylby to udane malezntswa to taki maz by sie nie skusil - nie sadzisz?;-) jak sie sklusil to znaczy ze mial ochote - a wiec nie wszystkie jego potrzeby byly zaspokajna (i nie mowie io zaspokojeniu skesukalnym) nie rozumiesz facetow - pogadaj z nimi . ztymi ktorzy zdradzili - a zobaczysz jakie sa najczestsze powody, i wcale nie ejst to mlode cialo na boku - czesto partnerki je zle traktuja i nie zachwycaja sie juz nimi, a nowej bedzie imponowal itd. ja uwazam ze zdrada jest wynkiem zepsucia w zwiazku, powstrzymam sie od tzw, ocen moralnych (to mnie nie interesuje) tylko co faktycznie do czego prowadzi.

Gość jestem zazdrosna
wiesz, rozmawwialam z jednym, kolega meza przychodzil do mnie pogdac,zebym ja z jego zona pogadala, bo on zaluje, wie,ze zrobil źle-jak pytalam czemu? odpowiedź - "nie wiem", seks byl w domu, zona super laska wiec tez tego nie rozumiem:)

widocznie mial zaburzenia i niska samoocene - tak sie tez zdarza;/ moim zdaniem blednie oceniasz - seks w domu, zona -super laska - kobbiety tez zdradzaja choc maz-ideal bo szukaja wrazene nop. poza tym z zewntarz cos wyglada inaczej niz od srodka - moja kolezanka miala tekiego super-meza, przystojnego, zaradnego itd. "ideala" i nagle sie z nim rozwiodla - a potem wyszla makabryczna sytuacja ze srodka;/ losy sa rozne - nie ma dymu bez ognia. Ja mialam w pracy kolege-ciacho - byl wlasnie po rozstaniu ok. 30 lat i laska praktycznie na moich oczach wchodzila na niego (bardzo ladna dzieczyna) , ulotnil sie i poszedl spac - sam, potem gadalismy i pwoiedzial ze on ma ten etap juz za soba;/ podobny przypadek byl u drugiego kolegi - z tym ze ten drugi byl zonaty - z normalna tzw. kura domowa - i tez odrzucil piekna laske, bo tak i juz. natomiast widywalam i odwrotne sytuacje gdzie zona twierdzila ze sa och i ach - a maz ja zdardzal chyba x razy w miesiacu z ronymi laskami.

Gość gość
up

Gość jestem zazdrosna
no i zwolnił ja bo nie kumała niczego i przyjął chłopaka:)