Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto mnie przebije?

Polecane posty

Gość gość

- Jestem niski. - Mam krzywy kręgosłup. - Mam krzywe zęby. - Mam brzydką twarz. - Jestem 3ci miesiąc na zasiłku dla bezrobotnych po tym jak zostałem zwolniony z pracy magazyniera, gdzie zarabiałem minimum krajowe. - Nie mam wykształcenia. - Mam bardzo małego penisa. - Mam charczący głos. - Mam poważne problemy z układem oddechowym. - Wychowałem się w biednej rodzinie, gdzie rodzice nigdy nie mieli dla mnie czasu. - Rówieśnicy w szkole podstawowej i technikum traktowali mnie jak chodzące gówno. - Nigdy się nie całowałem, nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę o seksie to nawet nie wspominam. - Nigdy nie miałem znajomych. - Na wakacjach byłem raz, może 2 jak byłem dzieckiem. Pojechałem z rodzicami do wuja na jakieś zad***e. - Brak perspektyw na przyszłość.

Gość gość
Mam krzywe zęby Mam brzydką twarz Choruje całe życie na wszystko Jestem gruba Mam zwisające cycki Mam ogromne białe rozstępy na biuście i udach Nie mam wykształcenia Nie mam pracy Nie mam przyjaciol Nie mam doświadczenia z plcia przeciwna Rodzice zniszczyli mi psychikę Obcy ludzie dobili Nie wiem kim jestem Nie jeżdze na wakacje, cały rok siedze w domu na zad*piu Planuje samobojstwo

Gość gość
No faktycznie chyba jeszcze gorzej. Ale to że jesteś gruba to akurat twoja wina.

Gość gość
W czym niby gorzej. Moim zdaniem autor wypada na tle drugiego wpisu załośnie , bez 2 zdan.

Gość prezydent kafe
pozakładać aparaty na zęby, zacząć ćwiczyć fizycznie i poćwiczyć medytację, poszukać sobie hobby, w ten sposób łatwiej kogoś poznać. czytać ksiażki, pomogą rozwijać wyobraźnię i nauczą ładnie sie wysławiać. To początek, jak się do niegio przyłożyć, potem pódzie samo. I więcej optymizmu qrwa!!!!!