Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka 112

Wasze doświadczenia z "Siódemką"?

Polecane posty

Gość mamuśka 112

Moje raczej negatywne. Jestem w ciąży i sporo zamawiałam na Allegro. Zawsze kurierem. Zwykle DHL-em lub właśnie Siódemką. Kurier z DHL zawsze dzwoni wcześniej czy jestem w domu. Kurier z Siódemki nigdy. Raz byłam w domu, ale kąpałam się, zadzwonił mi ktoś raz do drzwi szybko włożyłam szlafrok, ale już nikogo nie było. Paczkę zostawił u sąsiadów. OK znam swoich sąsiadów, ale co gdyby oni byli jacyś dziwni i tej paczki mi nie przekazali?? PO drugie ostatnio zamawiałam łóżeczko z materacem, zestawem pościeli itp, więc było tego 5 paczek. Mam wielki brzuch nie powinnam dźwigać, poprosiłam grzecznie czy mógłby mi to tylko na korytarz wnieść, a on, że od drzwi do drzwi i zostawił mi te paki na klatce.

Gość gość
Tez nas denerwuje,ze nigdy nie dzwonia. Kazdy inny,glownie dhl,zadzwoni wczesniej,umowi sie nawet na konkretna godzine,malo tego nawet dojedzie w inne miejsce jak trzeba. Siodemka albo zostawi u sasiadow,na szczescie tez mam ok.,tylko ze ile mozna ich obciazac,a bardzo czesto zamawiamy cos na allegro. Potem trzeba sie fatygowac i malo tego chodzic po klatce i pytac sie u kogo,bo nawet takiej informacji nie zostawiaja w drzwiach!jednym slowem masakra.a kiedys nie zostawili u sasiadow to maz musial fatygowac sie na jakies zad***e autobusem bo mielismy samochod w naprawie.

Gość uha ja ka ja
A ja myślałam, ze tylko ja się z tą siódemką użeram :O Koszmarna firma. koszmarni kurierzy.

Gość mamuśka 112
Wlaśnie. Najczęściej nawet nie wiem czy był u nas kurier tylko potem sąsiad czy sąsiadka przyjdzie i przyniesie paczkę. Bardzo niekontaktowi są ich kurierzy. Bardzo.

Gość gość
Ja np nie moge narzekac. tez jestem w ciązy i zamawiałam kilka ciezkich rzeczy m.in. dywan, kompl naczyń - wniesli bez problemow do domu (2 pietro)

Gość też ich nie lubię
Już wolę pocztę polską od 7. Jak się da to zamawiam dpd lub dhl,ale niektórzy tylko z 7 korzystają. co lepsze za spacerówkę 5 kg zapłaciłam 100zł a transport 50zł i nie chciał mi dać sprawdzić przed podpisaniem! Kurier dpd ostatnio nam opony do auta przywoził to umówił się na godzinę i nawet zawiózł w inne miejsce-od razu do wulkanizatora :) kurier z dhl jak przywiózł zjeżdżalnię to nawet zniósł mi do piwnicy jak go poprosiłam :) stwierdził,że nie ma najmniejszego problemu. a ten z 7 to jakiś burak! a myślałam,że to taki tylko u nas-woj. mazowieckie.

Gość mamuśka 112
Ja mieszkam w Kielcach.