Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laaauraaa

Przyjaźń czy coś więcej ?

Polecane posty

Gość Laaauraaa

Witam.Piszę,bo już naprawdę jestem zdesperowana,a nikt nie potrafi mi pomóc.Mam przyjaciela,który jest najlepszy na świecie.Uwielbiamy swoje towarzystwo,tematy nam się nigdy nie kończą,ale jednak jest między nami coś więcej.Niestety on to typ mężczyzny,który boi się związków,ale w głębi serca jest naprawdę uczuciowym i kochanym chłopakiem.Wiem,że coś do mnie czuje,bo przytula mnie w inny sposób niż kiedyś,zadaje czasami pytania dotyczące "naszych uczuć". Kiedyś poruszyłam temat tego,że może warto zaryzykować,ponieważ życie jest tylko jedno,a co jeśli stworzylibyśmy udany związek ?Niestety on nadal się boi,więc nie chciałam nalegać i traktowałam go tak jak wcześniej.Jedziemy razem na wakacje jako "przyjaciele" ale teraz stwierdzam,że jednak chyba coś czuje i chciałabym wyjść ze strefy przyjaźni i zamienić to w prawdziwą miłość... żadne z nas jeszcze jej nie przeżyło.Co zrobić,aby w końcu i on też chciał zaryzykować i żeby go zapewnić o tym,iż chcę jak najlepiej dla nas ?

Niestety on to typ mężczyzny,który boi się związków,ale w głębi serca jest naprawdę uczuciowym i kochanym chłopakiem." ---to nie typ mezczyzny tylko kobiety :)