Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani ciekawska

nigdy tak nie mialam...

Polecane posty

Gość Pani ciekawska

Okres w sumie spoznia sie dopiero jeden dzien, ale zamiast okresu mam duzo sluzu przezroczystego nie klei sie ale jest taki ala wodnisty ale ciagnsacy sie troche... bole jak przed okresem ... powiem szczerze ze jest mozliwosc ciazy kochalam sie z narzeczonym to konca lekko ponad 2 tyg temu. Nie wiem co mam myslec a na test raczej za wczesnie... moze wiecie co ten sluz oznacza? z gory dziekuje

Gość gość
Na test jest akurat, robi się go najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Powinny już być dwie kreski jeśli jesteś w ciąży.

Gość Pani ciekawska
wiem ze lekarzem nikt nie jest... ale uwazam ze do lekarza tez nie ma sensu po co isc narazie. Mozliwe ze ktos mial podobnie ??

Gość Pani ciekawska
Dziekuje za odpowiedz :) Troche sie stresuje zrobic ...a uwazasz ze powinnam ? ze ten sluz moze byc oznaka ?

Gość gość
bialy sluz zamiast okresu moze swiadczyc o ciazy, ja mialam sucho @ spozniala sie 2 dni i zrobilam test od razu wyszly 2 kreski

Gość gość
Wiesz to może, ale nie musi być ciąża. W moim przypadku było tak, że miesiączka się spóźniała, miałam objawy jak na nią i bóle brzucha takie dołem, ciągnące, no i wyszły II kreski. Zrób test

Gość Pani ciekawska
Jeszcze poczekam do konca tygodnia... nie ma co panikowac chyba... z jeden strony bym sie cieszyla a z drugiej strasznie sie stresuje.