Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już od ponad dwóch miesięcy nie uprawiałam seksu

Polecane posty

Gość gość

jestem młodą mężatką a tutaj taka porażka jak całe moje małżeństwo :o. Wczoraj zagapiłam się na takiego jednego przystojnego Pana aż mi się wstyd zrobiło :o że miałam kosmate myśli.

Gość gość
a co masz ochotę zdradzić męża ?

Gość gość
Ja też się gapię na panów...ale oni na mnie też, bo chyba wysyłam sygnały,że jestem niezaspokojona seksualnie ;)

Gość gość
może was zaspokoić ?

Gość Rec1
Bidulka:-(

Gość gość
nie przejmuj się ja też tak mam mój facet nie potrzebuje tak jak ja,ale za bardzo go kocham,żeby odejść

Gość gość
Nie załamuj się.Ja nie miałam faceta od 1,5 roku ,ale już mi przeszło pożeranie wzrokiem łakomych kąsków chodzących po ulicach...Jesteś młoda,wszystko przed Tobą...Ja przejęłam inicjatywę i tak jak gość wyżej wysyłam sygnały...Wskocz w kieckę i idź na tańce.Powodzenia !

Gość gość
Nie załamuj się.Ja nie miałam faceta od 1,5 roku ,ale już mi przeszło pożeranie wzrokiem łakomych kąsków chodzących po ulicach...Jesteś młoda,wszystko przed Tobą...Ja przejęłam inicjatywę i tak jak gość wyżej wysyłam sygnały...Wskocz w kieckę i idź na tańce.Powodzenia !

Gość gość
mam faceta, uprawiamy seks bardzo rzadko..i żyję :P

Gość gość
Ale ja nie chcę żyć bez seksu :P Zresztą teraz mam o wiele wyższe libido niż, gdy miałam 20 lat. Mogłabym z łóżka nie wychodzić...no może dla urozmaicenia ;)

Gość gggbbb..org
a ja mam odwrotny problem ...mojej dziewczynie wystarczy raz na miesiac ..a ja bym mógł 2 razy dziennie ..jednak dostrojenie sie sexualnie to powżna sprawa...