Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadzka za miloscia czy kariera

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat...skonczylam studia w Łodzi - moj obecny partner mieszka i pracuje w Poznaniu, a ja dostalam naprawdę ciekawa i dobrze platna propozycje pracy w stolicy. ...co zrobic ? wiem ze on sie nie przeprowadzi bo ma stanowisko i dorbze platna prace;/ zalezy mi na nim a jemu na mnie, wiem to;/ przez to on od jakiegos czasu chodzi bardzo struty;/ mam mega dylemat;/

Gość gość
jak nie umiesz samodzielnie podjac takiej decyzji to znaczy ze nie doroslas ani do milosci ani do kariery :classic_cool:

Gość gość
kariera,milosc przeminie z czasem

Gość gość
Wiem co czujesz i wiem że to jest bardzo trudna decyzja, ale zastanów sie co jest dla ciebie ważniejsze. Miłosć czy pieniądze. Porozmawiaj też ze swoim chłopakiem o tym, bo sama możesz podjąć błędną decyzję. Spróbuj może też poszukać pracy w Poznaniu tam gdzie twój chłopak mieszka, i zastanów się czy nie lepiej być blisko osoby kochającej ale mieć może mniej płatną pracę czy stracić to wszystko dla lepszej wypłaty.

Gość gość
Milosc. moze to byc ta jedyna, a kariere mozesz zrobic rownie dobrze w kazdym innym miesce.

Gość gość
pogadajcie - razem moze byc latwiej podjac decyzje.

Gość gość
up

Gość gość
jakie studia skonczylas, jaka to praca, ile moglabys zarabiac

Gość gość
prawo. praca w kancelarii , tzn. najpierw okres probny. niby kilka tysiecy zl. 4-5 na poczatek

Gość gość
Ile macie lat i czy macie jakies wspolne plany na przyszlosc?

Gość gość
Ja wybrałam karierę... po tym jak mój ex skomentował "a myślałem, że tej pracy nie dostaniesz". Zawsze możesz zacząć pracę w Warszawie, tu łatwo o pierwsze doświadczenie, a pracy szukać za jakieś pół roku, rok w Poznaniu... na razie nie jesteście małżeństwem, więc nie widzę powodów byś miała z dobrego startu zawodowego rezygnować.