Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

woda zamiast wódki

Polecane posty

Gość gość

w sobotę były 2 wesela i te cwaniaki na bramach dawali butelki z wodą,zrobiliśmy dla każdej pary brame i idziemy wódke pić a tu ku ........mać woda

Gość gość
Może chamsko, bo jak nie chcieli to powinni nic nie dawać, ale z drugiej strony to cwaniakami jestescie wy. Dlaczego para mloda, z okazji wlasnego wesela ma obdarowywac obcych ludzi wodka, ktora swoje kosztuje. Takie 3 wodki na bramce to juz 60 zl... mnie sie zwyczaj bramek w ogole nie podoba i jesli mi zrobia to powiem trudno i nie dam wodki, pojade dalej.

Gość gość
hahaha! Genialne! Wreszcie jakiś sposób na naciągaczy

Gość madonna2665
no z***biscie genialne, skoro wydam 40 tys na wesele to mnie kilka flaszek wodki nie zbawi, niech sie zdzisiek cieszy :D

Gość gość
Ale to przecież tradycja ,a i pije się tą wódkę za szczęscie młodej pary

Gość gość
a ja na wesele mialam 38460 zl. I wlasnie z ostatnia pensja ni c***a nie umialam wyciulac wiecej i kazdy ostatni grosz wydany z tej pilu mial znaczenie. Ostatnia kupowalismy wodke (2400 zl) i nie wydalabym ani grosza wiecej ponad norme, bo nie mialam. I na szczescie zadna zule nie sepily wodki. Porzadni ludzie sami kupuja za wlasne,a za moje szczescie pili goscie na weselu, a nie zule miastowi, ktorych nie stac na alkohol i sepia, zebrza i

No właśnie: żule spod sklepu w soboty przenoszą się pod kościół. To ich stałe zajęcie- potrafią mioeć grafik ślubów i przez całą sobotę sępią na jedynej drodze z kościoła :D:D:D Też bym nie dała, nie zależy mi aby menele piły za moje szczęście:classic_cool:

Gość gość
i bardzo dobrze! to jest super pomysl na KRZYWE RYJE hahahaha super pomysl!

Gość gość K.
O matko, co za wiocha. Bramki, wódeczka, przyśpiewki i takie tam - masakra. Przestałam chodzić na wesela, przecież to żenua.

Gość gość
ciesz się,ze wodę a nie wódkę z laxigenem

Gość gość
ale jełopka sie odezwała,przestała chodzić na wesela bo bramek nie lubi,tylko ze wesele nie ma nic wspólnego z bramą ,tylko ślub durna krowo

Gość gość
U nas jedna bramka była pod kościołem, a druga pod salą gdzie mieliśmy wesele. W obu przypadkach powiedziałam, że mają zatrzymać ostatni samochód, gdzie jedzie mój tata i żeby z nim załatwiali " przekupowanie". Wszyscy przejechali spokojnie, mój tata powiedział kategorycznie, że nie ma żadnych " fantów" i jak się nie rozejdą to dzwoni po policję. Nie było ich w ciągu 5 sekund, dodam że były to dzieciaki , które miały po 15-16 lat i chciały WÓDKĘ albo kasę ( kasa= wódka). Ja nie będę się przyczyniać to rozpijania młodzieży.

Gość gość
Szlachetna jesteś.

Gość gość
jak sie ostatnie pieniadze na wodke wydaje to szacun, nie ma kasy na wesele a ciuła i ciuła bo wesele trza miec :D:D

Gość gość
Ja bym wolał zamiast udawanej wódki dostać coś prawdziwego a nie tak kosztownego, piwo chociażby, czy kilka, Perłę <3