Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliwia12345

moj chlopak mnie oszukuje.

Polecane posty

Gość aliwia12345

jestem z chłopakiem ponad dwa lata, kłócimy się , ale to jak w każdym związku, kilka razy zawiodłam się na nim... postanowiłam go sprawdzić, pisze do niego z innego nr gadu, jako Marta jego rówieśniczka , z nią pisze a mi powiedział, ze nie ma czasu-sprząta ;] umówił się z nią na 23, jestem pewna, ze nic mi nie powie bo zdążyłam go poznać, nie wiem teraz jak to rozegrać i czy w ogóle dobrze zrobiłam. a ciągle powtarza, ze mnie kocha, nie oszukuje i powinnam mu ufać.

Gość gość
dziewczyno daj sobie jak najszybciej spokoj z tym gosciem

Gość aliwia12345
to nie jest takie proste...

Gość maja123-
i Ty jeszcze jestes z takim facetem przeciez on sie umowil z ta inna kobieta po co zeby isc z nia do lozka

Gość OtoTylkoJa
To po jaką cholerę z nim jesteś? Dziewczyno, Twoja godność leci w dół... Miej szacunek do samej siebie i odejdź. Wiesz, mówisz że to nie takie proste. Tak mówią ludzie słabi, bez silnej woli, niezaradni. Ogarnij się i bądź silna. Jeden facet jest na świecie?

Gość gość
dlaczego nie takie proste macie dzieci???

Gość maja123-
dziewczyno przeciez on Cie by zdradzil mowi ze kocha a pisze i umawia sie z innymi kobietami uciekaj od niego puki jeszcze czas zobaczysz za kilka lat bedzie Cie zdradzal z kazda ktora mu sie nawinie

Gość maja123-
szkoda mi Ciebie masz dowod ze gosciu nie jest Ciebie wart...zaloze ze zdradzilby Cie bez zastanowienia...nie marnuj sobie zycia dziewczyno

Gość beti425
oczywiscie ze mu nie ufaj...uciekaj od niego poki jeszcze czas..trafil Ci sie typ babiaza tacy nigdy sie nie zmieniaja mowia co innego a robia co innego

Gość gość nr 137
jak to rozwiązać? Łatwo, poproś koleżankę, żeby się z nim umówiła, następnie koleżanka daje Ci cynk, gdzie są, a Ty ich spotykasz. Mówisz facetowi, że jest c****m i rzucasz. A robisz to, żeby nie próbował Ci wmawiać później, że nawet by się z nią nie spotkał, że to tylko pisanie itd.

Gość beti425
dziewczyno on Ci zrobi dziecko i zostawi...zobaczysz..uciekaj puki pora.

Gość aliwia1234
napisał tej Marcie, ze mnie kocha, ale chce mieć kontakt z innymi interesującymi kobietami, ale mi nie powie, bo jestem zazdrosna oraz 'Chcesz się spotkać to jak kolega z koleżanka jeśli masz na mysli coś więcej to po mnie spływa '

Gość aliwia1234
pomozecie?

Gość gość
Z jednej strony rozumiem, z drugiej nie. Ja podobnie nadal spotykam sie z roznymi kolegami, by po prostu z nimi pogadac, natomiast nie szukam tego, nie czaje sie bo w zasadzie bez tego moglabym zyc, niczego mi nie brakuje w mojej relacji..

Gość aliwia1234
rozstaliśmy się, co ma być to będzie...

Gość gość
I nic nie mów że Marta-to Ty. Mnie mój były tak oszukiwał przez 3 lat. Non stop z kimś smsowal. I non stop smsy do niego przychodziły. A mi mówił, że to pewnie jakaś reklama..jasne..ale któregoś dnia jak brał prysznic to wzięłam jego telefon i ....szok! zabezpieczył szok telefon kodeM ! A wcześniej nie miał tego . i któregoś dnia wyszło szydło z worka powiedział że odchodzi bo już jakiś czas jest z jedną dziewczyna. a mnie nie kocha .

Gość aliwia1234
współczuję, tylko, ze mój sam się przyznał do wszystkiego, powiedział, ze wie, ze zachował się jak świnia.