Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego to życie jest takie chujowe

Polecane posty

Gość gość

wrażliwcy mają jeszcze gorzej :(

Gość OtoTylkoJa
życie nie jest ch***we, tylko Ty jesteś do d**y. Wrażliwiec? Ojj chodź! Przytulę i się wypłaczesz. Pff

Gość gość
nie ja jestem do d**y a moje otoczenie. a ty co taka zgryzliwa? zycie ci nie mile?

Gość siedemnastek
OtoTylkoJa-Żałosna jesteś. ------------------------------------ A ty się nie przejmuj, głowa do góry i myśl pozytywnie ! :P Pamiętaj co cie nie zabije to Cię wzmocni :p

Gość OtoTylkoJa
Dlaczego żałosna? Żali się na forum jak to źle, jak ciężko zamiast ruszyć cztery litery i coś zmienić? I to ja jestem żałosna, bo powiedziałam prawdę? Takie osoby to zwykłe niedorajdy życiowe, które sobie poradzić nie umieją. Moje życie jest akurat piękne jeżeli o to Ci chodzi :) Mam kochającą osobę, rodzinę bez żadnych patologii, dobrze zdaną maturę. Tylko jest jedny mały szkopuł: kosztowne wizyty u dentysty, które muszę przeżyć zanim wyjadę za granicę, gdzie mam nadzieję wszystko mi się ułoży. Ale heloł! Nie siedzę tu i nie płaczę, że wydam parę tysięcy a Ty się użalasz bo otoczenie ludzie....

Gość gość
No tak, bo matura jest wyznacznikiem pieknego zycia...hahaha

Gość OtoTylkoJa
Dla mnie jest i co mi zrobisz? Jest to SKŁADNIK. Wymieniłam ją WŚRÓD innych więc jaki masz z tym problem? Hahaha:D Po tej maturze mogę iść na studia za granicą i wtedy będzie pięknie :D A Ty matury nie zdawałeś i nie cieszył Cię dobry wynik?

Gość gość
nie badz taka zarozumiała bo jeszcze cie zycie po tyłku skopie. i troche zwazaj na slowa. nie znasz powodow a z gory zakladasz ze ktos jest niedorajda. troche pokory gowniaro.

Gość OtoTylkoJa
Ludzie!!! On się użala na otoczenie zamiast coś zmienić/wyprowadzić się/ zarobić na swoje utrzymanie. I to ma być mężczyzna? Prawdziwy facet nie zachowuje się jak zwykła ciota. Są problemy? To się je rozwiązuje. Będę zarozumiała :D

Gość OtoTylkoJa
I jeszcze jaki biedny, bo wrażliwy :( Ojj...

Gość MartaaUk
Ale jesteś jebnieta brzydka czy pusta ?

Gość Anunula
Ja też nie raz nie dwa dzisiaj pomyślałam - jakie to życie jest c*****e... Mam do tego pełne prawo i powody bo mam swoje priorytety i marzenia i jeśli widzę że robie ile wlezie aby się spełniły i nie odnosi to skutku, kiedy widzę że przez bezmyślność swojej matki jestem gorsza od innych niestety wówczas ze smutkiem stwierdzam że wali mi się świat na łeb, że ktoś tak feralnie pokierował moim życiem, że nie mogę zmienić swojego wyglądu, że chociaż jestem inteligentna itp. nie - nie jestem szczęśliwa, bo szczęściem jest dla mnie rodzina i kochana osoba u boku a na to się nie zanosi... Wrażliwcy mają gorzej :( - wiem coś o tym...

Gość gość
jestem dziewczyną. i pomijając już to, że tylko 2 wpisy są moje to nie chodzi o problemy finansowe. całe zycie choruje i tu kasa nie pomoże ,a ja juz mam coraz bardziej dosc .. ale dobra widze ze tutaj sie nie da normalnie pogadac, wiec pa 🖐️

Gość OtoTylkoJa
A ładna jestem :D Lubię czuć jak się gapią na mnie faceci na ulicy i te tłuste baby z zazdrością jak to było dzisiaj :D

Gość gość
Anunula ja tez nikogo nie mam,a matka mnie obwinia o to że mam problemy ze zdrowiem.Jakbym miała na to jakis wpływ.. też mi się nie chce życ :( Wyglad niby mam ale co z tego ? :(

Gość gość
Dziewczyno przecież Ty jesteś w chvj zakomplesiona... Jeśli myślisz że inni tego nie widzą to się grubo mylisz :D

Gość gość
Jaki dzieciok

Gość OtoTylkoJa
Opinia ludzi z forum nie jest dla mnie ważna :) Serio :) Mam swoje życie. Niektórzy jak widzę tutaj większosć czasu siedzą. I akurat im współczuję. Nie wyobrażam sobie nie mieć znajomych, koleżanek z którymi można sie umówić na kawkę, chłopaka, który zrobiłby dla mnie wszystko. Ot takie mam spojrzenie na życie. Po co się martwić jak są dookoła mnie ludzie, którzy mnie wesprą?

Gość MartaaUk
Skoro opinia ludzi stąd nie jest dla ciebie ważna to po co piszesz że jedziesz na jakiegoś erasmusa :O koleżanki k***a a za plecami od najgorszej nie bądź zalosna.

Gość Anunula
Ja się staram każdego dnia, uczę się dużo i często nawet teraz, działam:) Niestety życie jakoś mnie chyba nie lubi... takie fatum ! Wygląd mam beznadziejny ... ale umysł chyba lepszy i mądrzejszy od wielu :) Niestety moje marzenia nie idą w parze z możliwościami i ot cały ból, nie potrafię żyć bo nie mam dla kogo nawet nie mam z kim wyjść na spacer czy rower, porozmawiać... Po prostu ciężko jest samemu zdobywać szczyty i dryfować po oceanach kiedy nawet w niedzielne popołudnie nie masz z kim wypić herbaty. Kariera, możliwości, co z tego jeśli nie mam się z kim tym dzielić... Mój smutek to moja samotność, brzydkość i żal do świata że nie dał mi równych szans...

Gość MartaaUk
Jaka hipokryzja współczujesz ludziom którzy tutaj siedzą a sama co robisz. Przyszłas się dowartosciowac marna istoto

Gość gość
jestes bardzo naiwna, jesli wierzysz ze ludzie beda przy tobie wiecznie chlopak moze kopnac w 5 min chociaz mowi ze kocha kolezanki d*pe obrabiaja a w twarz miłe jedyne co ma wartosc to rodzice chociaz tez nie zawsze

Gość OtoTylkoJa
Nie :D Czekam na mojego chłopaka i czytam wypociny innych osób ;D Dzisiaj spędzę z nim wspaniały dzień, wieczór, noc a Wy się będziecie tutaj użalać :D

Gość MartaaUk
Tak bo to lubimy

Gość gość
Haha no dokładnie. mysli ze jest kims jak ma kilka marnych kolezanek czy chlopaka. to zadna osiagniecie. i jeszcze tekst o tych grubych dziewczynach. nie mow ze jestes taka dowartosciowana bo potrafie rozgryzc kazdego i gwarantuje ze tylko na pozor mozesz taka byc a w srodku cie gnebi. sama nieskromnie mowiac jestem super laską, mam swietny wynik matur, wymarzone studia juz niedługo,kochajacego chlopaka, przyjaciolki, udane zycie w kazdej sferze. i po co mam o tym trabic? dowartosciowane osoby nie musza udowadniac przed swiatem, jakie to są wspaniałe.

Gość gość
żadne*

Gość gość
OtoTylkoJa Nie rozumiesz dziewczyny bo tobie sie w życiu układa ale czekaj...zobaczysz aż ci się coś spieprzy a na pewno tak będzie bo życie żadnej osoby nie wygląda zawsze kolorowo. Nie rozumiesz tego bo ty masz lepiej. Myslisz ze wszystko zależy od człowieka a ja ci mówię, że chocby ktoś był najbardziej zaradna osobą na świecie to przed wielkim cierpieniem sie nie uchroni o czym sama się jeszcze przekonasz. Ciekawe czy wtedy będziesz taka chamska jak teraz. To że autorce tematu się nie wiedzie to nie znaczy wcale że ona jest niezaradna.

Gość MartaaUk
Daj dziewczynie pofantazjowac ;-)

Gość Fircyś
Wiedza, znajomi, facet i bycie ładnym to nie wszystko, taki osobom łatwiej żyć bo złapią faceta na d*pe, kumpele na styl lub kasę a tak serio to umysł na poziomie dziecka. Smutek i żal mi takich dziewczyn jak Ty bo może i jesteś ładna, może masz faceta i znajomych, może jedziesz gdzieś tam ale dla mnie wartości nie stanowisz:) Nawet na Twoją d**ę bym się nie złapał z takim rozumem :P Sielaneczka i bajeczka - poczekaj dziewczynko może kiedyś zaczniesz żyć ... A ogólnie partnerów i przyjaciół dobiera się do charakteru, mentalności po prostu do siebie i jeśli nie macie ich zbyt wielu oznacza że jesteście mądre i wrażliwe bo takich osób jest serio mało w dzisiejszym świecie ale kiedy już znajdziecie śmiało i bez obaw będziecie mogły im zaufać bo będą to mądre i dobre ! Miłego dnia !!!

Gość gość
OtoTylkoJa napisała, że jest szczęśliwa, że życie jej sie układa bo jest ładna, ma dobrze zdaną maturę... A ja jestem nie ładna ale piękna (takie jest zdanie innych), nie tylko mam maturę ale i dobre studia skończone w dodatku z dobrym wynikiem. Mogę robic doktorat. Jestem również bogata ale mimo to nie powiem, że jestem szczęśliwa bo NIE JESTEM 😭.