Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona mojego kochanka sie na mnie mści!!!

Polecane posty

Gość gość

zniszczyła mi samochód - przebiła opony i porysowała lakier i napisała markerem niezmywalnym na szybie "samochód dziwki". W sumie to tylko Cinquecento 16 letnie wiec mało warte auto, myślicie że warto iśc z tym na policje, czy może mnie wyśmieją policjanci że jestem kochanką? :(

Gość fyjrtyhergefd
idz ale po rozum do głowy !cóz za głupoty Tutaj sie prowokuje, życiowych historii sie nie przekłada do netu

Gość Ksieżnicka
Jeśli już by mieli kogoś wyśmiewać, to zazdrosną idiotkę - wandalkę. Nic nie jest usprawiedliwieniem do niszczenia czyjejś własności, nawet to, że okazało się, że mąż już nie kocha. Zgłoś koniecznie na policję, to ją powinno ostudzić.

Gość gość
mówisz serio kochanko czy to prowo?

Gość Ksieżnicka
No i żeby zwróciła Ci pieniądze za zniszczenia.

Gość gość
'Nic nie jest usprawiedliwieniem do niszczenia czyjejś własności, nawet to, że okazało się, że mąż już nie kocha." gdyby nie kochał, zsotawiłby. kochanki to dziwki, a faceci dziwiki lubia, ale tylko do seksu, dlatego się z nimi nie wiążą

Gość Ksieżnicka
Kto kocha, nie zdradza. Ja będąc zakochana nie zdradziłabym nigdy w życiu, choć bym nie wiem jak bardzo kogoś pożądała. Żeby zdradzić musiałabym się odkochać.

Gość gość
ok, zgłosze na policji

Gość gość
skąd w kochankach takie dziwne przekonanie, że żony kochanków to szare myszy bojące się własnego cienia, które to w podartych szmatach od rana do nocy stają przy garach czekając aż pan i władca przyjdzie aby mogły mu podać koryto :D dzisiaj samochód jutro cie wywiezie do lasu i ogoli na łyso :)- i nie chodzi tu o walke za samcem ale zdeptanie parszywego robaka jakim jestes :)

Gość Ksieżnicka
Zgłoś na policję i będziesz miała spokój. Dla mnie to trochę bez honoru zachowanie. Jeśliby mój chłopak przestał mnie kochać i znalazł inną - na pewno byłaby zrozpaczona i sfrustrowana i załamana - ale jednak powstrzymałabym się od aktów wandalizmu, choćby dlatego, żeby były nie miał mnie za idiotkę.

Gość helga3333
Hehehe dobre. Ma dziewczyna fantazję.

Gość Ksieżnicka
mam iq ameby wiec pewnie dlatego nie rozróżniam takich pojęć jak chłopak a mąż :( przepraszam juz sobie ide

Gość zona meza bylego
hehe lezka sie w oku zakręciła- ja zrobilam cos innego a mianowicie kochanke meza uraczylam pewnym niekoniecznie miłym osobnikiem w ciemnej uliczce :D ktoś powie - bez honoru ale satysfakcja odplacenia za upokorzenie i poniżenie jest bezcenna :D

Gość Ksieżnicka
zona meza bylego - a na męża nasłałaś kogoś? Dziwi mnie takie wybielanie facetów. Walki kobiet między sobą. Ja np. nie chciałabym być z facetem, który po zerwaniu nasyłałby kogoś na nowego chłopaka. Patologia.

Gość gość
Zono bylego meza. Ponizasz sie tylko takim zachowaniem, to znaczy ze masz bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci. Kobieta ktora szanuje siebie nie msci sie na kochance a daje ,,kopa w tylek,, swojemu mezusiowi bez mozliwosci powrotu w mysl zasady ze facet nie zasluguje na taka kobiete jak ja. Prymitywna kobieta z ciebie i niedojrzala emocjonalnie

Gość gość
temat sprzed 4.lat a ta daje rady żonie ha ha. No jak można nawet na datę nie spojrzeć,gdy dajesz odpowiedż.