Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

~Devill~

Seks on the beach

Polecane posty

Zerżnij mnie w blasku słońca:-P :classic_cool: Jestem nieposłuszna, niepowtarzalna i wyjątkowa! 😘:-D

Gość Rec1
? Devil May Cry:-o

Zielona, zazdrosna?:-D Twój czas już przeminął. Dużo gadasz o jednym i tym samym. Znudziłaś.;-) Teraz przede mną wystawiają języki.:-P😘

Zielona :) A niech wchodzi byle w c*pke nie wchodził;) Ten szum fal,spojrzenie w jej ślepia,zapach ,dotyk,:)

Albo leżeć na piachu na plaży ,pić whisky,palić zioło i ją przytulac do klaty i całować :):) Do piątku już blisko ;)

Zielona:-) Mówisz tak jakbyś ich wołała.:-D Robili Ci dobrze? Poważnie mówiąc, podoba mi się jak piszesz. Mamy wiele wspólnego, tak więc nie tocz piany. Hejterów olej wrzątkiem, bo na mocz gorącej suki zasługuje tylko ten, który porządnie zerżnie. Jaki piach? Robi się tak, by piach nie właziL.:-D Cukier, Ty lubisz rżnąć się na plaży? W dzień czy w nocy?:-P

Gość gość
Zielona nie przejmuj się !!! Ja też doświadczyłam wredoty na forum...Banda jełopów ,dewot i hipokrytów !!!!! Jak nie lubią się bzykać,to radzę założyć temat o gotowaniu,albo radiu Maryja ,a od nas spadać !!!!

Gość gość
I jeszcze jedno...w sierpniu będę się bzykać na plaży w dzień i w nocy !!!!

Devil to niewiesz, ze na mailu bylam brana przez stado rozpalonych samcow, o palach twardych jak kamien, i rozrzazonych jak lawa wulkaniczna :D? Nikt mi w zyciu takiego e - rzniecia nie zafundowal jak Panowie tu piszacy :D:P:classic_cool: I Cukierek a ja wole jeziorko, miekka trawke, wiatr we wlosach, kutasa w ustach, i takie tam :P

Haha :)to "takie tam " jest najfajniejsze :) Ja wolę morze ;)jeziorko też ok ale mam koło domu 23 jeziora to ciągnie do morza ;)haha Kutas do buzi wszędzie jest mile zapodawany ;)

Zielona, było Ci chociaż dobrze?:-D Cukier, bo jak o tym myślę, to mi się pieprzy. Od tego pieprzenia, wiesz.:-P Na plaży może być też na stojąco lub podpierać się na czymś albo na kimś.:-P

Devil a jak :D Przezylam pierwszy w moim zyciu orgazm sutkowo - analny :P Polecam...naprawde, po co Ci zylasty, twardy i pulsujacy fiut kiedy nie wywoluje takich emocji jak e - kutasy :P A po wszytskim nie odwroci sie taki do Ciebie d**a jak wieloletni partner, a utuli mocno do klaty i bedziesz mogla zasnac w jego e - ramionach :P