Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

~Devill~

Seks on the beach

Polecane posty

Jak się odwróci d**ą, to mu co nieco do niej włożę. :classic_cool: Tymczasem ma rżnąć tak długo, aż to ja będę zadowolona. E-bzykanie, gęba mi rechocze, jak o tym pomyślę.:-D:-P

zielonka :) jeśli tobie wiatr wieje w twarz to mi tylko może w plecy w tych okolicznościach przyrody ;)

haha :) moja d**a "closed "-no fucing way !nastepna Pani DS skąd ta moda na grzebanie w męskich odbytnicach :):):)

Cukier, lubisz jak po wyjęciu kutasa z buzi, ścieka z niego ślina posuwanej przed chwilą kobiety?:classic_cool:

Cukier nie smiej sie...robilam kilka razy loda majac katar :P Niesamowite doznanie ;) Trzeba dokonywac szybkich wyborow: posmarkac sie czy pozbawic partnera na moment przyjemnosci ssania ;) I Alu zaraz po walkach w galaretce :P

Tak lubię :)kiedy kutas opieką silna i jej buzia też . Lubie dotykać jej głowę i gladzic pachnące włosy ,uszy ,buzię :) Później już chwytam mocniej tu i ówdzie :)

Cukierek no co Ty? Nie mow ze odmowilbys nam tej przyjemnosci ;) Ja bylabym bardzo delikatna, wymasowalabym Ci wczesniej d*pke, przejechala jezorem tu i tak i nawet nie poczulbys momentu nabicia na moje dildo ;) Po wszytskim utulilabym Cie oczywiscie do tzytza i zastelibysmy w tym milosnym uscisku :P

Słodziaku, skąd ten strach, toż to prawdziwa rozkosz!:-D Językiem, zwliżać, zwilżać... zwilżać... Potem palce w ruch, mocny posuwisty ruch. To jak Cukierku, zerżnąć Cię tak wirtualnie?!:-D:-P Bo mnie już wilgotno.:-D:-D:-P:-*

Devil DS :) Thanks fuck four chat ') Nie ma takiej zayebanej opcji :) Za to ja mogę zerznac ciebie ;nawet we 3ch jak lubisz :)

Oby to nie było czcze gadanie, bo naprawdę dobiorę Ci się do d**y.:-P

Gość gość
Devil, a co, stary nick już ci sie znudzil ?? :P

Gość gość
wciągam spermę nosem :classic_cool:🖐️

A co ma działać :)!C*pka działa,usta ,cycki ,fajny tyłek ,biodra klepsydra ,szyja-łabędz,jej delikatna pachnaca skóra ,SPOJRZENIE !!! jest tego od c***a i ciut ciut ;)

Gość gość
jem kupe :classic_cool:

Gość gość
Skarbie, zmień styl, bo jesteś zbyt rozpoznawalna :D

Gość gość
obciągam uszami :classic_cool: