Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natalia Oreiro promuje KARMIENIE PIERSA Z 1, 5 rocznnym synem

Polecane posty

Gość przeciez wiekszosc z was
to bylo kulturalne, a to ze nazywam takie osoby idiotkami? No bo sa nimi, poczytaj temat o starszych kobietach, ktore chca byc matkami i te argumenty, ze to wstyd, dziecko sie rodzicow bedzie wstydzic albo bedzie downem bo po 30 rodzisz chore itd:O I zeby nie bylo ja mam 26 lat, ale moja mama urodzila moja siostra zdrowa w wieku 38 i nic mi nie wiadomo o tym by sie siostra wstydzila:O

Gość gość
nie pod wpływem celebrytki ale pod wpływem tych zdjęć, słodko wyglądają. gdybyś ty była taka ładna i miała taki biust to ty byłabyś moim natchnieniem ale twoj poziom inteligencji na to nie wskazuje.

Gość gość
09.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość nie pod wpływem celebrytki ale pod wpływem tych zdjęć, słodko wyglądają. gdybyś ty była taka ładna i miała taki biust to ty byłabyś moim natchnieniem ale twoj poziom inteligencji na to nie wskazuje. xxx to inteligencję ocenia się po urodzie i cyckach? :D W takim razie mam IQ 50-krotnie przekraczające twoje. :D

Gość wiiktooorr
"to bylo kulturalne, a to ze nazywam takie osoby idiotkami? No bo sa nimi, poczytaj temat o starszych kobietach, ktore chca byc matkami i te argumenty, ze to wstyd, dziecko sie rodzicow bedzie wstydzic" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ale tutaj tak nie piszą, tu piszą inne kobiety a ty sie wyżywasz na niewinnych za winnych :) to wyzywaj na tamtym topicu gdzie tak piszą.

Gość gość
Bardzo ładne zdjęcia .

Gość gość
Ładne zdjęcia, chociaż w dzisiejszych czasach na zdjęciach każda może mieć piękny biust i nie tylko ;)

Gość gość
Przecież tak napisałam: "taki pustak z ciebie, że pod wpływem 4 zdjęc przebrzmiałej celebrytki zmieniasz swoje plany? o ludzie... wstyd mi za ciebie, kobieto!" A ty na to "nie pod wpływem celebrytki ale pod wpływem tych zdjęć, słodko wyglądają." Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Wracaj do garów, garkotłuku, a ino szklanek nie pobij...

Gość gość
twoją inteligencję oceniam na podstawie tych słow: "taki pustak z ciebie" skoro rzucasz takimi wyzwiskami to widać że bark ci mądrych argumentów :)

Gość gość
09.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość twoją inteligencję oceniam na podstawie tych słow: "taki pustak z ciebie" skoro rzucasz takimi wyzwiskami to widać że bark ci mądrych argumentów usmiech.gif xxx ha ha na tej podstawie możesz ocenić poziom mojej kultury, a nie inteligencji, Sherlocku.

Gość gość
wiiktooorr zmieniłeś pieluchę? Nie? To zmień i marz dalej :D

Gość gość
Widziałam wywiad z Oreiro i tam tak gładko i pięknie nie wyglądała , zwłaszcza zmarszczki pod oczami. Na tych zdjęciach króluje photo shop i czy te zdjęcia są słodkie? Zwykłe według mnie bo kierowane są do zwykłych kobiet.

Gość zaszła w wieku 33 lat
a urodziła mając 34, więc nie pieprz że była w wieku tych nawiedzonych staraczek PO CZTERDZIESTCE, jak nie widzisz różnicy w ciąży w wieku 33 lat a 43 lat to widocznie sama jesteś tą staraczką po 40tce:O

Gość gość
kultura i inteligencja idą w parze :)

Gość gość
wow... ale czad... karmienie piersią jest super. kurcze mam nadzieję ze kiedyś tego doświadczę.

Gość gość
chyba sobie wydrukuje i nad łóżkiem powieszę.. esencja macierzyństwa esencja kobiecości dla mnie.

Gość gość
a co tu dziwnego wg ciebie autorko?? 1,5 roku to nic nadzwyczajnego bardziej mnie razi smoczek czy butla w ustach półtoraroczniaka niż pierś. super są te zdjęcia.

Gość gość
popieram: esencja kobiecości.

Gość gość
wiecie co byłam rok we Francji i tam kobiety zaczynają rodzić po 30-tce i to jest norma. Karmienie piersią jest tam na porządku dziennym, karmią wszedzie i nikt nie robi z tego problemu. a w PL... ehh...

Gość gość
suuuper zdjęcia suuper piersi piękne włosy piękna kobieta.

Gość gość
gość a co tu dziwnego wg ciebie autorko?? 1,5 roku to nic nadzwyczajnego bardziej mnie razi smoczek czy butla w ustach półtoraroczniaka niż pierś. super są te zdjęcia. pppp zgadzam się :)

Gość gość
Esencja kobiecosci? Ciekawe co na to maz?

Gość gość
na pewno mężowi Natalia Oreiro z dzieckiem czy bez też się podoba ;)

Gość gość
jeszcze zadna sie nie zorientowala,ze tu rzadzi photoshop.Taka piekna,w ogole sie nie starzeje,cudne piersi po 1,5 roku karmienia piersia.a wszystko na potrzeby kampani ktora ma na celu promowanie czegos co nie bardzo ma sens.mleko matki jest cenne przez pierwsze 6 miesiecy.potem traci swoja wartosc .poltoraroczne dziecko nie potrzebuje juz takiej bliskosci jak kilku miesieczne niemowle.kobiety karmia wlasnie z takich powodow jak tu wyczytlam.bo to takie slodkie,piekny widok,i bliskosc.tylko ;ze to wam brakuje takiej bliskosci a nie dziecku.

Gość gość
Gość powyżej- a dlaczego mm niby ma wartość po 6 miesiącu zycia dziecka a mleko matki już jej nie ma?

Gość gość
jestescie zboczone cudowny czas jak ssalo sutki? takie to przyjemne doznanie:O?? ble

Gość gość
powiedz to mojemu dziecku, że nie potrzebuje takiej bliskości :D a mleko zamienia się w wodę :D

Gość gość
gość jestescie zboczone cudowny czas jak ssalo sutki? takie to przyjemne doznaniepechowiec.gif ?? ble xxxx ty jesteś zboczona, bo odczytujesz to w kategoriach seksualności a to jest przeżycie duchowe, bliskość z dzieckiem.

Gość gość
śmieszy mnie ten tekst, ze zamienia się w wodę, bo jest przeciwnie mleka jest zazwyczaj mniej, przez wzgląd na mniejszy popyt i wszystkie składniki sa bardziej skoncentrowane czyi jest bardziej wartościowe i bardziej tłuste.

Gość gość
no tak,bo dla was to tylko karmienie cycem oznacza bliskosc trzeba umiec ja stworzyc w inny sposob

Gość gość
koncentrat mleczny w piersiach po 6 miesiacu :)dobre :)co wy jeszcze wymyslicie?a czemu mm ma wartosc a mleko matki nie?moze dlatego ze mm zawiera stale ,niezmienne skladniki a hormony matki nie dzialaja w pozniejszym okresie tak jak na poczatku?