Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Anetakaaaaa1234

Co robi臋 nie tak????

Polecane posty

Go艣膰 Anetakaaaaa1234

Od 4 tygodni jestem, ze tak powiem na diecie:) Rano zjadam p艂atki owsiane z dodatkiem s艂onecznika, dyni, ziaren siemiena lnianego i ostatnio dodaje 艣wie偶e malinki. W pracy wypijam kaw臋... ko艂o 12 jem jogurt naturalny dosypuj臋 s艂onecznika i zurawiny suszonej... Po pracy p臋dze na 2 godziny na si艂owni臋. wracam do domu..i do 19 staram si臋 zje艣c lekk膮 kolacj臋... I zamiast zrzucac kg ja ciagle przybieram na wadze... by艂 nawet taki moment 偶e odpusci艂am kolacje...i tak nic to nie da艂o...dalej ka偶dego dnia na wadze jest wi臋cej... O co chodzi????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bedziesz przybierac bo za ma艂o zjadasz. Organizm odk艂ada zapasy t艂uszczu zamiast spalac ju偶 od艂o偶ony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1) zbadaj hormony i insulin臋, 2) codzienna si艂ownia przy tak dobranej diecie odpada, zrobisz sobie krzywd臋 intensywnie 膰wicz膮c i jedz膮c tak marnie, 3) poczytaj o zdrowych dietach, a je偶eli chcesz 膰wiczy膰, to poczytaj o dietach dla sportowc贸w, 4) to ju偶 taki drobiazg - pestki i suszone owoce to nie s膮 produkty dobre na odchudzanie, na odchudzanie dobre s膮 wszelkie warzywa, chude mi臋so, ryby, dobre t艂uszcze itd. - poczytaj o zasadach zdrowego chudni臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anetakaaaaa1234
Hmmm... tylko, ze ja juz kiedy艣 pr贸bowa艂am grzecznie dostosowac si臋 do zasady 5 posi艂k贸w dziennie - oczywi艣cie, zbilansowanych, zdrowych ma艂o kalorycznych i co??? w przedciagu 2 tygodniu 5 kg na plusie... mam strasznie s艂aba przemiane materii... tylko 偶e tak..jak ja rano zjem takie syte sniadanie - oko艂o 300 - 350 kcl w pracy wypije kaw臋, i szklanke soku owocowego - to g艂odna robi臋 sie dopiero ko艂o 12 prace ko艅cze o 15...bezposrednio po pracy ide na si艂owni臋.... jem kiedy jestem g艂odna.... ostatni posi艂ek przed 19....mo偶e za duzy ten pisi艂ek...chociaz staram si臋 偶eby to by艂o co艣 zdrowego - np piers sma偶ona bez t艂uszczu z pomidorami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anetakaaaaa1234
Tak wiem z tymi pestkami...ale to pomaga na moja s艂ab膮 przemiane materii odk膮d jem takie sniadanie nie mam problem贸w...chodze do toalety nawet dwa razy dzienniewcze艣niej chodzi艂am co 2 dni Tylko 偶e ja nie czuje si臋 zm臋czona...fajnie sie po tym wysi艂ku czuj臋..mam wi臋cej energiii robie na ma艂ych obci膮偶eniach...nie przem臋czam sie bardzo... robi臋 duzo aerob贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na wszystko masz jakie艣 ale, wi臋c powodzenia ;) i tak nie wierz臋, 偶e skorzystasz na wizycie tutaj p.s. jedz膮c du偶o warzyw (=du偶o b艂onnika) nie mia艂aby艣 problem贸w toaletowych, pestki nie s膮 jedynym rozwi膮zaniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anetakaaaa1234
Nie jakie艣 ale..tylko dziel臋 si臋 swoimi spostrze偶eniami... a mo偶e powinnam zmierzy膰 stosunek mi臋艣ni do tkanki t艂uszczowej?? Wczoraj us艂ysza艂am od jednej babki, 偶e ja si臋 po prostu nie mam z czego odchudza膰, 偶e to co mi wydaje si臋 t艂uszczem to sk贸ra (kiedy艣 wa偶y艂am 120 kg - zrzuci艂am po艂ow臋 tego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez zaraz po silowni powinnas cos zjesc, przed zreszta tez. a ty sie glodzisz, bez sensu. :D w dniu kiedy idziesz na silownie jedz wiecej tak by ostatecznie bilans wyniosl niemniej niz 1400kcal. Mozesz zjesc i 2tys. bo jak spalisz 600, to wlasnie jestes na 1400, czyli i tak mniej niz powinnas za pewne dostarczac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heh, no jesli jadlas 5 posilkow przekraczajac w nich swoje zapotrzebowanie to tylas. mozna tyc jedzac za malo i za duzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisa艂am, 偶e jad艂am 5 niskokalorycznych posi艂k贸w - g贸ra 1300 kcl Kurcze jem 3 godziny przed si艂owni膮 - oko艂o 250 - 300 kcl..czyli co przed sam膮 si艂owni膮 jeszcze co艣 zje艣膰?? a zaraz po si艂owni jem kolacj臋..wracam tak ko艂o 17, 17:30 i wtedy jem ostatni posi艂ek. A mo偶e ja za du偶o 膰wicz臋? 4 razy w tygodniu si艂ownia + raz zumba:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia Dubicka
Ty si臋 g艂odzisz a g艂od贸wk膮 nigdy nie schudniesz skutecznie bo organizm przechodzi w stan magazynowania i spalasz tylko mi臋艣nie. A jeszcze do tego 膰wicz膮c to ju偶 w og贸le tragedia i te偶 nie widz臋 u Ciebie 偶adnego bia艂ka w jad艂ospisie a ono jest numerem jeden w diecie !!! Mi kobieta kt贸rej opiekuj臋 si臋 dzie膰mi poleci艂a tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, dosta艂am od niej pierwsze opakowanie w prezencie a te偶 mo偶na je kupi膰 na allegro. Do tego zarazi艂a mnie zdrow膮 偶ywno艣ci nisko przetworzon膮. I ju偶 po 3 tygodniach schud艂am 7 kilogram贸w ;) A z aktywno艣ci fizycznej to tyle co spacery z dzie膰mi kt贸rymi si臋 opiekuj臋 i plac zabaw ;) Wcze艣niej by艂am na samej zdrowej diecie ale nigdy nie by艂o takich efekt贸w ;) Zdecydowa艂am si臋 po tym jak zobaczy艂am 偶e tabletki zosta艂y przetestowane przez g艂贸wnego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpiecze艅stwo a to jest najwa偶niejsze i nie wszystkie podobne preparaty przesz艂y takie testy co stawia ich w z艂ym 艣wietle.

Udost臋pnij ten post