Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

właśnie piję piwo grafenwalder grejpfrutowe z lidla z miękkiej butelki

Polecane posty

ma tylko 2,5 %, jest pszeniczne, smakuje bardziej jak jakiś mocno nagazowany napój wady: - za słabe - nie da sie upić - dziwny smak zalety: - lekka poręczna butelk (plastikowa!) - nie bedzie po nim śmierdziało piwem - tanie

Gość gość
a ja argusa z tekilą pycha i w tym tygodniu tylko po 2.22

Gość Starszy brat Jezusa
Zaprawdę powiadam Wam - tylko piwo Bosman smakuje lepiej niźli wino mszalne

ja Argusa piłam czarnego mocnego, białego, niepasteryzowanego i jakiegoś smakowego, o i teraz mam czarnego w plastikowej butelce i jest ohydny! w ogole piwa mi już nie smakują ;( a dodam,jezcze wielki minus dla Grafenwaldera - przez mocne zgazowanie przed momentem tak mi się zakręciło w nosie,że aż łzy mi poszły z oczu 😭 :(( (dlatego często piję rozgazowane piwa :classic_cool:)

Gość gość
smakowy jest z maliną lemoniadą i tekilą mi te wszystkie smakują

Gość MsTekla Mosiołek
toś w życiu ustawiona jest jak nie przymierzając dziewica przy ruskich koszarach

z tekilą to pewnie w szklanej butelce? a kapsel sam odchodzi czy potrzeba otwieracza? o to dodam kolejny plus : - plastikowa butelka = brak koniecznosci posiadania otwieracza co jest bardzo praktyczne np. na wyciecze ;) i takie piwo pewnie mozna pic na rowerze...

wczoraj ktoś mnie pytał o seks onalny :P analny nie wiem nie próbowałam, w ogóle nie jestem doświadczona 😭 a i tak wyzywają mnie tu od dzvek :classic_cool:

Gość gość
A chciałabyś spróbować seksu analnego??

a tak odnośnie tematu to szkoda, że nie mam lidla w okolicy...nie wiem czy wiesz, ale jestem teraz na wsi i moje rozrywki to leżenie na łące, chodzenie nad jezioro...nuda :(

Gość gość
argus z tekila potrzebny jest otwieracz a to jakiś problem ;)

Cebulka, ale jakieś sklepy masz tam? czy nic w ogóle? a masz jakieś regionalne piwa? wiesz akurat łaka i jezioro to fajna sprawa, szczególnie w te upaly 😭 ja zdycham już w mieście p.s duzo ludzi nad tym jeziorem? może jakiegoś przystojniaka poznasz? ratownika na przykład :classic_cool:

no sklepy są, ale takie wsiowe bardziej niż miastowe... :( nad jeziorem nawet sporo ludzi, ale ja chodzę w takie zakątki gdzie nikogo nie ma, muszę najpierw się dobrze opalić by wyjść do ludzi :D a tym bardziej do przystojniaków 😭

no tak z tym opalaniem...to wyobraz sobie ja sie opalałam bardzo długo i tylko przód :O :D :D mam brązowe nogi , rece i twarz też w miare opalone a za to tył blady :D bo jakos nie chce mi sie lezec na brzuchu w miejscu publicznym :O a na tarasie mi sie nie chce... jakos nudno, wole wsrod ludu wiejskie sklepy czyli pewnie niesamoobsługowe wszyscy sie znają i jak za często byś kupowała alko to sprzedawczyni by CIe obgadywała? :P

Gość gosc gosc
dziwne piwa pijecie ja wlasnie wypilam lecha

ja lubie probowac nowych :P aktualnie mam dwa otwarte :O i polecam jeszcze finlandie w puszce! jest bardzo mała, ale za to od razu po wypiciu bierze ;) i nie smakuje źle, w zasadzie jak jakiś sprite a bosmana nie widziałam