Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noraaktora

ładne dziewice są niemożliwe do osiągnięcia

Polecane posty

Gość noraaktora

dla brzydkiego chłopaka. Wychodzą za mąż za superprzystojnych facetów.

Gość gość
nie ma ładnych dziewic chyba, że takie mające mniej niż 17 lat.

Gość noraaktora
ja taką poznałem. ja miałem 24 lata ona 27, spotykalismy sie 2 lata. Ale ze byłem brzydki to wiadomo ze traktowała mnie jak śmiecia i rzuciła w koncu by zaraz wyjść za mąż za superprzystojnego faceta. Wiem to bo jak zobaczyłem na fb jego siostrę to się załamałem jaka śliczna, czyli ze on też musi byc niesamowity. Czuje sie zeszmacony :(

Gość gość
Jak kobieta jest ładna to nie może być w takim wieku dziewicą !

Gość gość
Co za głupia teoria...;/ nie może być ponieważ? ...

Gość gość
To prawda, mają bardzo duże wymagania

Gość gość
ja mam 28 lat jestem dziewicą podobno jestem atrakcyjna a mój facet nie jest jakiś superprzystojny ale jest dla mnie dobry, kocha mnie i to się dla mnie liczy a nie uroda. A to że w tym wieku jestem dziewicą? poprostu to mój drugi poważny związek. wcześniej byłam 3 lata z facetem ale zostawił mnie bo nie byłam gotowa na sex .

Gość gość
No bez przesady atrakcyjna kobieta ma na każdym kroku adoratora i przecież nie będzie ona rezygnowała z seksu by czekać na "tego jedynego"

Gość gość
ale ja nie byłam gotowa na sex panicznie się bałam i nadal boję tego pierwszego razu ale zamierzam to zmienić i sie przełamać . może i miałam adoratórów na każdym kroku ale nie umawiam się z facetami

Gość gość
też jestem dziewicą a jestem rok po ślubie, to jest pewnie dla niektórych szok co nie? Ale najważniejsze jest uczucie które nas łączy a na sex pewnie przyjdzie odpowiedni czas bo póki co nie byłam na to gotowa, ale wiem że chcę to niedługo przeżyć i na pewno będzie to wyjątkowe wydarzenie dla nas obojga :)

Gość gość
hahahaha masz jakis zal o to? no coz trzeba bylo urodzic sie przystojnym. myslalam ze to logiczne ze nawet nie myslicie o wyzszej polce.zadowalajcie sie towarem ze swojej albo nizszej.

Gość gość
JESTES BRZYDKI to szukaj laski wsrod brzydkich kobiet. Z czym do ludu?? I jeszcze pretensje ze Ce ladne dziewice nie chca. Ja p*****le wez sie posuchaj bo chyba masz cos z mozgiem.

Gość bzdety gadacie
ladna kobieta sie ceni , a brzydsza moze byc tak zdesperowana ze lapie kazda okazje.oczywiscie nie kazda, ja jestem niezbyt urodziwa dziewica, propozycje byly i to bardzo konkretne zeby sie zabawic ale nic wiecej, ale nie skorzystalam

Gość gość
O ! super też bym chciała być dziewicą do ślubu ale mój facet chyba nie chce tyle czekać hehe chociaż o ślubie rozmawiamy

Gość gość
Ja jestem atrakcyjna i ciągle czekam na tego jednego, jedynego... Wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie, liczy się charaker, osobowość, inteligencja. Chociaż oczywiście musi mi się podobać pod względem fizycznym, ale nie musi wyglądać jak model, ważne, by dbał o siebie.

Gość gość
dokładnie i można być atrakcyjna kobieta ale to nie znaczy że mam się spotykać z różnymi facetami :)

Gość gość
nie wiem w czym mogą być gorsze te brzydkie dziewice od ładnych? co to w ogole są za rozgraniczenia ???...

Gość gość
ładna dziewica to mit

Gość gość
"ładna dziewica to mit" haahaa ; D

Gość gość
buahaha niezbyt rozumiem problem autora wątku :P i ładne dziewice to mit ;D co za bezsens...

Gość gość
Nieprawda, nawet sobie nie zdajecie sprawy, że ładna, zadbana i szczupła dziewczyna, którą mijacie na ulicy może być dziewicą. Utarło się, że jak ładna, to puszczalska, a to nieprawda.

Gość gość
no właśnie dlatego nie zgadzamy się że ładna dziewczyna to mit

Gość tamara marzycielka
swoją drogą ja znam 20 letnią ładną dziewicę

Gość gość
Pewnie że takie istnieją ale jak już ktoś wspomniał panuje przekonanie że jak dziewczyna jest atrakcyjna to od dawna już uprawia sex, a może to być mylne. I jest mylne. Także nie ma co się bez przyczyny nakręcać>)

Gość gość
gość Pewnie że takie istnieją ale jak już ktoś wspomniał panuje przekonanie że jak dziewczyna jest atrakcyjna to od dawna już uprawia sex, a może to być mylne. I jest mylne. Także nie ma co się bez przyczyny nakręcać&gtoczko.gif plus presja społeczna propagujaca ludziom że sex jest czymś powszechnym i każdy musi współżyć jest powodem tego że wmawiamy sobie żę ludzie majacy predyspozycje (fizyczne) do bycia idealnymi kochankami muszą miec bogate zycie seksualne błędnie wplywa na nasze myślenie a dziewictwo jest czymś czym nie warto sie chwalić, wiec nawet dziewice moga w obawie przed wyśmianiem zatuszowac prawde przed ogółem

Gość gość
aha

Gość gość
ja jestem ladna dziewica ale uprawiam sex analny wiec błona zostala

Gość gość
hahahha sex analny ale nadal dziewica

Gość gość
Ja jestem ładna i jestem dziewica

Gość gość
ja jestem w miare ladna dziewica i ludzi to bardzo dziwi wyzywaja od cnotek itp. jestem niesmiala to dlatego i nie moglabym zrobic tego z mezczyzna ktorego nie kocham.