Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniane i nieprzyznawane

Najwiekszy niewybaczalny bład to to podryw zajętego faceta

Polecane posty

Gość zapomniane i nieprzyznawane

jesli wolny to ok

a niewybaczalny przez kogo? :) blad to popelnia zajety facet, ktory sie daje poderwac

Gość gość
A skąd mam wiedzieć że facet jest zajęty ? :)

Gość gość
też mnie zawsze to zadziwia, że kobiety zdradzone przez swojego partnera często obwiniają bardziej kochanki. Przecież to on jest w związku i to on kogoś zdradza, więc jego wina jest większa.

Gość gość
dokładnie skad :D przecież on ci tego nie powie ale przez takie niefortunne błędy zwiazek jest bardziej ''zcementowany:)))) a panu dziekujemy :))

Gość hahha ludzie hhaa
dokładnie skad :D przecież on ci tego nie powie ale przez takie niefortunne błędy ,człowiek potrafi bardziej kochać i doceniać ..to ...:)) a panu dziekujemy :))

Gość gość
a fecetowi to pewnie byłoby na rękę :)):):

też mnie zawsze to zadziwia, że kobiety zdradzone przez swojego partnera często obwiniają bardziej kochanki. " ----bo slodki mis przyjdzie, powie ze podstepna kochanka go uwiodla, on wcale nie chcial, a w ogole to byl pijany, a seks to tylko mechaniczne przeciez, on juz nawet nie pamieta jak laska miala na imie, a wogole to on tak zaluje, ale taaak zaluje, jak nigdy wczesniej niczego :)

Gość mam czkawkę
z drugiej strony, to ja'' nie zaczełam"" ,lecz zajęty :)) i tez nie miał pewności co do mnie ;D takie to buty

Gość gość
miałam podobnie, ale to juz daleko w tyle

Gość gość
jak podrywasz to udaja że sa samotni ;D

Gość gość
cudzy chłop rzecz swieta- nie tykać! taka mam zasade numer 1044

Gość gość
to zanim jedna z drugą wleziecie jakiemukolwiek facetowi do łóżka ...bo w tym to najszybsze są tzw. głupie c**y to wpierw spróbujcie poznać swego adoratora ,niech Wam makaronu na uszy nie nawija ,nie dawajcie się ogłupić paroma komplementami bo to źle o Was świadczy kochane Panie :) świadczy o bezdennej głupocie bo na pewno nie o inteligencji skoro po kilku ochach i achach włazicie facetowi do wyra dać sobie czas na poznanie Pana i nie mam tu na myśli 2-3 dni bo w tak krótkim czasie można Was drogie Panie zbajerować aby móc przelecieć.....na poznanie musi być trochę czasu. Jak kumata Pani to szybko wyłapie czy Pan coś kręci ;)

Gość gość
Witam wszystkich randkowiczów. Ostatnio powstał nowy serwis randkowy www.zakochasz.pl Wydaje się że jest jeszcze wolny od tzw. dziwolągów więc chyba mogę go wszystkim polecić

Gość gość
skończyły się czasy średniowiecza i kobieta nie jest niewolnicą głupiej moralności i jeśli chce podrywać jakiegoś faceta to ma prawo to zrobić niezależnie od wszystkiego!

Gość gość
Fakt, jak żonaty to lepiej z takim się nie zadawać. Ale jak kawaler to dlaczego nie? To, że jest w jakimś związku nic nie znaczy, jest nadal do wzięcia :D

Gość gość
pana da sie na odległośc wyczuć :D niezle dorobił poroże :D