Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci to też tacy hipokryci?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle mnie pyta po co się maluję, że nie lubi tipsów itd. Niedawno poszłam do kosmetyczki na manicure i pedicure i ile to się nasłuchałam, że po co mi to i że wydaję pieniądze na głupoty. Jak gdzieś wychodzimy to dziwi się, że się stroję, a jak chciałam kupić jakąś bieliznę erotyczną to też twierdził, że mi taka nie potrzebna bo najlepiej wyglądam nago. Rozmawialiśmy też kiedyś na temat botoksów, silikonów itd i oczywiście jak większość facetów stwierdził, że tego nie lubi. Jednak jak zobaczył w telewizji ten teledysk disco polo Red Star-19stki to mu ślina po brodzzie ciekła (nie mogę wkleić linka bo nie dam rady dodać tematu z linkiem)

Gość gość
cierpi koleś na syndrom "żony i dziwki" - jedna nie może być drugą - więc szarą żonę zamyka się w domu, a dziwek szuka po mieście!

Gość Laura23.,
nie, tylko ty gustujesz w hipokrytach

Gość gość
każdy facet tak ma. Oni nie kłamią, tylko sami nie wiedzą co lubią. Uwielbiają kobiety ociekające makijażem, silikonem i botoksem z myślą, że jest to naturalne. jak się powie słowo, że to plastik to może nawet się sprzeczać, że to natura :D

Gość gość
Dokładnie, moj ma tak samo! Potrafi z moich własnych pieniedzy mnie wyliczać, że wydaje na głupoty. Najlepiej jak nie wie, że mam cos nowego, nie chwale mu się już, po prostu zakładam, wtedy jak się nie skapnie (a to też dla nieggo wyzwanie zauważyc cos nowego), to mi powie komplement, a jak np. powiem że mam cos nowego, to pierwsze pytanie: Ile kosztowało? :) Faceci chyba by chcieli, żebyśmy były zadbane ale za darmo. Co do plastiku, to myślę, że większości tak na prawdę się takie dziunie podobaja, tylko tak mówią, że nie. Jak sama czasem się ubiorę dla niego (po domu) w sposób bardzo wyzywający, tandetny wręcz, to jest wniebowzięty, więc...

Gość gość
ale pewnie jakbyś chciała wyjść z domu w tych łaszkach z domu to już by ci zabronił. Według mnie to oczywiste, że faceci lubią plastiki, wkurza mnie tylko to, że się do tego nie przyznają. I dobrze to określiłaś z tym, że chcą dobrego wyglądu ale za darmo. Niech w końcu zrozumie, że za dobry wygląd też trzeba płacić

Gość gigi gigi
tak zachowują się faceci??? zadajecie się z jakimiś zazdrosnymi, wrednymi ciotami!!!

Gość gość
gigi gigi, oni nie muszą być wcale zazdrośni. Po prostu nie chcą PŁACIĆ za wygląd swojej partnerki. Zresztą po co? Skoro wystarczy, że odpali komputer i będzie miał tyle plastików ile zapragnie

Gość gość
up

Gość gigi gigi
gigi gigi, oni nie muszą być wcale zazdrośni. Po prostu nie chcą PŁACIĆ za wygląd swojej partnerki. Zresztą po co? Skoro wystarczy, że odpali komputer i będzie miał tyle plastików ile zapragnie xxxxxxxxxxxxxx w takim razie niech lale z komputera gotują sprzątają i nadstawiają tyłek - a ja na miejscu tak traktowanych pań zasadziłabym delikwentowi kopa w zad i poszła w miasto świetnie się bawić!

Gość gość
"w takim razie niech lale z komputera gotują sprzątają i nadstawiają tyłek - a ja na miejscu tak traktowanych pań zasadziłabym delikwentowi kopa w zad i poszła w miasto świetnie się bawić! " No właśnie po to są potrzebne facetom szare żony. Żeby im sprzątały, prały skarpety i gotowały. Przecież wypindrzona lalunia nie będzie zajmowała się takimi rzeczami.

Gość gość
zarabiam, ale to jest wspólna kasa (tak samo jak i jego) Dlatego też nie chcę, żeby on kupował sobie jakieś gadżety, które by chciał

Gość faceci to świnie i hipokryci
nie dogadasz sie ze s********m

Gość brutalna głosicielka prawdy
Też mnie śmieszą te typowo męskie przywary. Niby cenią naturalność, a ślinka im cieknie na widok stuningowanej wzdłuż i wszerz celebrytki. Niby lubią kobiety spokojne, a dla wrednej jędzy zatracą się, jeżeli ta będzie po prostu odpowiednio seksowna. Itd. Itp. Generalnie sprowadza się to do tego, że faceci kochają kobiety które ich bardzo podniecają, spełniają ich seksualne zachcianki i jednocześnie nie chcą nic w zamian. Tylko że takich kobiet nie ma. Te przesadnie zrobione, wiecznie seksowne panny, oczekują za swój sexystyle grubej kasiory -bo wiedzą że zawsze znajdzie się frajer który to kupi (dosłownie). Tak więc faceci takich sweetaśnych dziuń owszem pragną najbardziej, o nich marzą, ale większości z nich zwyczajnie na nie nie stać. Ci biedniejsi często będą zaprzeczać odnośnie swoich preferencji, bo niestety stan konta nie pozwala na zakup wymarzonego towaru, taka jest brutalna prawda. A wiadomo że szarej myszy, nie powie ,,100kroć wolę Siwiec od Ciebie" bo ta szara mysz, to jedyny tani dostęp do seksu. A że wolałby seks z Siwiec? No cóż. To tak jak z fiatem 126p i lamborhini. Czymś trzeba jeździć i tyle.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Niby cenią naturalność" ciekawe kto. faceci nie cenią brzydoty a jesteście albo brzydkie albo przeciętne albo tylko ładnawe bez makijażu! "a dla wrednej jędzy zatracą się, jeżeli ta będzie po prostu odpowiednio seksowna" jesteśmy estetami i piękno nas podnieca po prostu, ale jak jest jędzowata to tylko seks i uciekać od takiej Siwiec to tandeta ale jako kobieta gustu nie masz i nie wiesz co nas podnieca

Gość brutalna głosicielka prawdy
Może i Ciebie Siwiec nie rajcuje, ale ja nie mówię o pojedynczych przypadkach tylko o wiekszości. Gdyby Siwiec była taka aseksualna, to by teraz nie opływała w setki tysięcy plnów za samo tylko wdzięczenie się do obiektywów. A co do brzydoty, to nieładnie ją wysmiewać, bo nikt sobie urody nie wybiera. Dla mnie gardzenie brzydkimi niewiele sie różni od pogardy dla chorych, słabych, niedołężnych.

Gość gość
bo samczyki to prymitiwne stworzonka myślace glówka a nie glowa. jak tylko zobacza kawalek doopy czy cycka to juz im sperma mózg zalewa i tylko sie ślinia i myśla o roochaniu. niestety, tacy juz sa.

Gość gość
''ciekawe kto. faceci nie cenią brzydoty a jesteście albo brzydkie albo przeciętne albo tylko ładnawe bez makijażu!'' Idiota. Ludzie nie zaczną się nagle rodzić z wyglądem wzoru piękna wytworzonego przez media w XXI wieku. Ile masz lat, że tego jeszcze nie pojąłeś?

Gość gość
brutalna: dobrze prawisz :)

Gość gość
No ale znając życie znawca obrzydliwości już nie odpisze.

Gość gość
"Tak więc faceci takich sweetaśnych dziuń owszem pragną najbardziej, o nich marzą, ale większości z nich zwyczajnie na nie nie stać. Ci biedniejsi często będą zaprzeczać odnośnie swoich preferencji, bo niestety stan konta nie pozwala na zakup wymarzonego towaru, taka jest brutalna prawda. A wiadomo że szarej myszy, nie powie ,,100kroć wolę Siwiec od Ciebie" bo ta szara mysz, to jedyny tani dostęp do seksu. A że wolałby seks z Siwiec? No cóż. To tak jak z fiatem 126p i lamborhini. Czymś trzeba jeździć i tyle." Zabiłaś mnie tym tekstem ale muszę się niestety zgodzić w 100%

Gość miastowy
to wy ogladacie disco polo w tv ???:O

Gość gość
a teraz zdradzę Ci sekret i obalę Twoją teorię. On nie poleciał na tipsy laski z teledysku. On poleciał na jej cycki i tyłek. Wmawiaj sobie dalej, że tak nie jest. Tipsy nie zmienią Ci ryja.

Gość gość
To w końcu na cycki i tyłek czy na ryja? A zresztą jeden ch*j, wszystko to obrzydliwie prymitywne i płytkie.

Gość gość
tak, ale kobiety też patrzą tylko na wygląd i hajs więc jak to prymitywne?

Gość gość
Tak, jest to prymitywne. Dobór płciowy u ludzi praktycznie niczym nie różni się od doboru płciowego zwierząt.