Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VINETU

W tym kraju mam dwa rodzaje kobiet, takie które chcą robić i takie które czekają

Polecane posty

Gość sfrustrowana 35
facetów można tak samo pogrupować

Być może tylko kobiety zazwyczaj zasłaniają się tym a kto będzie w dziećmi itp, lecz kiedyś były kobiet co miały ó dzieci pracowały i jeszczn ogarniały gospodare w domu, faceci też ale większość robi ale co niektórzy tylko dla siebie.

Proste widać jaką jest różnica na kafe zapieracie się nogami i wszystkiem! He he niestety taka prawda.

Gość gość
Tak jest dlatego ja nigdy nie będe JELENIEM!!!! NEVER Niech sooka zna swoje miejsce, nie będe yebał na nią jak jakiś frajer. A one cwaniary myślą ze zrobią maślane oczka, głupkowaty uśmieszek, dadzą d**y i myślą że mogą doić z faceta ile im się żywnie podoba! A własnie koorva ze NIE można! I ja mam juz w doopie takie interesowne, leniwe, czychające na to jakby się tu ustawić ZOŁZY. Hooj z takimi Shmatami Ja taką raz dwa juz teraz wyczuwam i kulturalnie odstawiam z kwitkiem. A najlepsze jest to ze jak już je odstawie to dopiero wychodzi z tych SHMAT cały jad! nagle zmieniają sie w diabły, w szał wpadają bo juz kasiorki nie bedą miały skąd doić! I potem wychodzi na jaw to co wiadomo od dawna... ze chodziło im tylko o ustawienie się, o wygodne życie, zeby ktoś na nie robił - Księżniczki zayebane! W hooj z takimi shmatami

Gość sfrustrowana 35
Chcecie wojny damsko- męskiej

Gość Są jeszcze takie, które
chciałyby "robić" ale nie mają gdzie.

Ja jestem z tych wygodnych, na szczęście już się doczekałam,ale i tak zamierzam iśc do pracy, żeby poznawać nowych ludzi i nie czuć się bezużyteczna.

Gość gość
Gość u góry dobrze napisał niestey większość woli siedzieć w domu i tylko narzekaj! Bo to mało bo to , a same nic nie robią! Takie są wolą mordę drżeć i nic nie robić.

Gość gość
To skoro tak się zasłania dziećmi to Ty z nimi zostań, ogarnij wszystko, a ona pójdzie do pracy i da Ci na miesiąc 30 złotych kieszonkowego i tylko spróbuj narzekać. Napewno jesteś z tych co dziecko widzą pół godziny dziennie i nic nie robią cały dzień bo nie ma pracy dla ludzi z ich wykształceniem, do tego myślą że dzieci najedzą się powietrzem albo ktoś je za darmo nakarmi, a ubrań, zabawek czy rozrywek nie potrzebują. Nie kompromituj się.

Gość gość
Większość kobiet woli chodzenie do pracy niż użeranie się z dziećmi i jakimś p***********m skąpcem w domu. Zwłaszcza jak taki cieć zarobi 1000 zlotych i myśli że jest królem świata. Jak już zrobisz dzieci to musisz im zapewnić godziwe utrzymanie, a jak nie masz z kim ich zostawić to cóż, trzeba było myśleć przed.

Gość gość
Ja bym bardzo chciała iść do pracy ale nie mogę zostawić dzieci z ojcem, bo to alkoholik. Także chwilowo jestem skazana na jego sranie drobnymi i ciągłe kombinowanie jakiejś kasy na boku. Na szczęście pojawiła się opcja wyjazdu z dziećmi do większego miasta, także jeszcze trochę i temu panu podziękuję za z*****ie mi najpiękniejszych lat życia.

Gość gość
Widzieć wy tylko patrzycie na siebie,i tyle proste najlepiej wyjechać w c**j zawinąc ogon, dojiłam ile się dałam teraz to c**j z nim proste, dla mnie powinny pracować dwie osoby! Tak powinno być.i koniec a pan wyżej na wyjazd musisz mieć jeszcze zgodę i jest z tym dużo problemów sama miała z tym kłopoty.

Gość gość
Ją znam taka której ciężko iść załatwić nawet rodzinę do opieki bo dla niej to wstyd nie mowiac dalej, była jak były pieniądze jak ich niema paczy uciekać i chodzi wielce obrazona! To jest chore zamiast sobie pomagać razem robić itp ma to w d***e przez jej nastroje są tylko kłótnie i większe problem

Gość Trufen
Za robotę się wejście babska a nie,bo p********ie m nikt się nie dobrobił... A jesteś tylko do kasy wydawania i wasz p********ie jest śmieszne ile by nie było facet jak by nie był w kuurwy zawsze chcecie mieć rację!