Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile tych pieluch?

Polecane posty

Gość gość

Doświadczone dziewczyny, jest promocja na pieluszki, opakowanie 78 sztuk. Spodziewam się pierwszego dziecka i nie wiem ile pieluszek1 będzie mi potrzebnych? Jak szybko dziecko z nich wyrasta? Kupić więcej niż jedną paczkę, czy od razu wziąć też na zapas pieluszki w rozmiarze2?

Gość gość
A jesteś pewna ze dziecko nie będzie na nie uczulone

Gość gość
Kup 1 jedno opakowanie i ewentualnie 2. 78 sztuk to starczy na max 10 dni. Najwyżej dokupisz. My na 1 byliśmy miesiąc, ale mały był szczuplutki.

Gość gość
Dzięki dziewczyny. Z uczuleniem to w sumie nigdy nie wiadomo....

Gość gość
up :)

Gość gość
a jakie to pieluchy? rozumiem, że rozmiar 1, ale wiele zależy od firmy. No i gdzie ta promocja :D No ja bym kupiła 1 paczkę

Gość gość
Chodzi o pieluchy pampers premium (te białe) Promocja jest w sklepie Piotr i Paweł 44,99 zł za 78 sztuk Czyli kupić jedno opakwanie 1 i dwa opakowania 2?

Gość gość
ja kupiłam 6 opakowań 1 i zużyłam ich ponad 4. Córka urodziła się 4kg. Tylko że miałam komu oddać bo siostra spodziewała się dziecka. A potem na 2 byliśmy tylko miesiąc bo rosnąć szybko zaczęła. Pampersy zawsze możesz dokupić jak nie Ty to ojciec dziecka. Ja swojemu 10 razy pokazywałam gdzie jest napisane i teraz po WSZYSTKO może chodzić sam

Gość gość
ja mojemu mężowi ani razu nie mówiłam gdzie i co jest napisane :) ja byłam w szpitalu w domu tylko 1 opakowanie jakoś w połowie ciąży na promocji kupione, więc tylko to mi przywiózł do szpitala i sam dowoził-wcześniak i w szpitalu byliśmy 10 dni ;) co do ilości, ja np z premium care nie byłam zadowolona, wolę active baby ;) i też rodzinie poopowiadaliśmy że DADY chcemy, to nam nakupili... a potem jak najszybciej zużywałam bo mi nie odpowiadały :) 1 weź jedną paczkę, my np chyba z 4 paczki zużyliśmy, a gdyby urodził się w terminie to podejrzewam, że ani jednej. Wszystko zależy od wielkości dziecka i na usg nie patrz, bo mój na usg ważył 2500 a po niecałej dobie urodził się 2800, koleżance na usg wyszło chyba 300 więcej niż urodziła :)

Gość mama na zezwolenie
To nie jest promocja. Ja w czerwcu kupiłam po promocji w carrefour pampers premium care za 36,99 za to opakowanie 78 sztuk. Wzieliśmy z mężem 3 opakowania jedynek i 2 opakowania dwójek :)

Gość mama na zezwolenie
Dodam ze normalna cena w carfourze to 52zł choć widziałam tez czasem ze sa po 57:O

Gość gość
my zaczynalismy od 2 syn wazyl 3500. i wg mnie nie ma co robic zapasow. moga ci jie pasowac dziecko moze miec uczulenie... i zostaniesz z tona pieluch...

Gość gość
my na 1 byliśmy koło dwóch miesięcy.. później 2 niecały miesiąc bo szybko podrosla i były ciasne w nogach.