Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny które miały skromny ślub, jakie miałyście suknie?

Polecane posty

Gość gość

My będziemy mieli przyjęcie weselne na 40 osób, nie chcę wielkiej sukni z kołem tylko taka prostą sukienkę ślubną,ale gdzie taką kupić? Na allegro jest mnóstwo za 300-500zł ale boję się trochę tam kupować, doradźcie coś.

Gość gość
ja kupiłam taką w salonie sukien ślubnych;] Mają różne modele przecież :)

Gość gość
Ja swoją sukienkę szylam u krawcowej. Była na koronkowych ramiączkach. Podszewkę miałam z jedwabiu i zorzety, cała suknia była z koronki naturalnej bez ozdób. Miała koronkowy tren.

Gość gość
Za uszycie sukienki która jest za 350zł na allegro w salonie chcą od 2200 do 2600zł, no ale tyle za sukienkę nie dam.

Gość gość
Ja będe miała skromny ślub i też nie chciałam jakiejś wielkiej sukni tylko skromną. Wypożyczam swoją w salonie za 630zł i powiem szczerze ze nie jest taka skromna jak zakładałam na początku;)

Gość gość
U nas wypożyczenie jakiejkolwiek sukni 1000zł,a to jest dużo jeśli obi się skromne przyjęcie, ogólnie nie chodzi o pieniądze bo jak bym chciała to bym mogła kupić za 2 tyś ale ja po prostu nie chce, jestem oszczędna,mam wizje sukienki i te ceny mnie przerażają bo uważam,że nie są odpowiednie do takich sukienek skromniutkich.