Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniMona

masaż we Wrocławiu Rehafit

Polecane posty

Gość MoniMona

Chciałam zapytać o gabinet masazu we Wrocławiu o nazwie Rehafit - czy ktoś moze korzystał i może polecić?

już gdzieś tu wspominałam o nich - sama nie byłam ale moja ciotka korzystała z ich uslug; tylko że ona bardziej potrzebowała pomocy rehabilitacyjnej (ból odcinka lędzwiowego kręgosłupa). Postawili ją na nogi, że się tak wyraze :). Ciotka jest wielką fanką p. Kamili, któr asię nią zajmowała. Mają też nie tylko rehabilitacje ale i odnowe biologiczną, wszelkie masaże itp.

urlop się skończył, czas wracać do normalnego życia :) a na serio - znam rehafit i z czystm sumieniem polecam korzystam z fitnessu w Lady Fitness, a oni są obok, a nic tak nie odpręża jak dobry masaż.... kilka razy już tam zaglądałam i jest super! miła atmosfera, fajni ludzie, pełen profesjonalizm można się przy okazji podpytać jak coś boli bo to fizjoterapeuci

Gość Luizka1986
Też byłam w rehaficie. Poleciła mi pani z Lady Fitness, bo mialam bole w barku. Miałam kinesiotaping i masaz. bardzo ok! :)

Ja też bylam na wiosnę w rehaficie. Bardzo mila rehabilitantka robiła mi ultradźwięki i elektroterapię - przeciwzapalnie. Myslę, ze spoko moge polecić. I ważne (przynajniej dla mnie było) - gabinet w centrum miasta a nie na wygwizdowie. ;-)

Ja tez już jestem po zabiegu w Rehaficie! Bylam w poniedziałek i jest bardzo ok. Mam szyjną dyskopatie i wydaje się, że znajdzie się jakaś pomoc na moje bóle :( Pani Kamila, rehabilitankta zrobiła wywiad i badanie zanim cokolwiek zaproponwała, to super! Mialam taka wstepna terapię i lekka poprawa już jest! Zaproponowano mi metodę MCKenzie, będę kontynuować wizyty w tym samym gabinecie.

Gość gość
Ja na masaż chodzę tu: http://www.studioessenza.pl/ i jest cudownie. Masażyście potrafią zdziałać cuda, wychodzę o kilka lat młodsza.

Gość Ewka

a ja chodzę tu: www.reha-wroclaw.pl i jestem bardzo zadowolona, a miałam silne bóle pleców i problemy z rwa kulszowa, tak ze chwale sobie ich bardzo