Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkąd zaczełam wróżyc tarotem mam dziwne dolegliwości

Polecane posty

Gość gość

mam lęki,czuje się zmęczona po przespanej nocy,w momencie mnie ścina z nóg.przebudzam się w nocy o 3-4,kilka razy słyszałam dziwne dźwięki jakby oprocz mnie ktos byl w domu. Boje sie są tu jakies wrózki i czy mialyscie podobnie bo to nie jest normalne

Gość Idealna waga
Ja czasami stawiam sobie tarota. I nic nigdy się nie działo. To siedzi w Twojej głowie. Pewnie ktoś Cię nastraszył, że jak stawiasz tarota, to wtedy demony przychodzą, uwierzyłaś w to i dlatego teraz widzisz / słyszysz coś takiego.

Gość gość
oby:) mam nadzieję ze minie mi to jak najszybciej

Gość gość
a wrozki zawodowe potrafia sie dobrze zabezpieczyc zeby samemu wrozyc trzeba byc odpowiednio przygotowanym.pisala tutaj dziewczyna co sie z nia dzialo odkad zaczela przygode z tarotem i innymi.rzuc to wiem co mowie,kiedys to robilam i znam sie na energiach ktore pochodza niewiadomo.a moze wiadomo skad. widocznie juz masz sygnaly ze cos zaczyna sie dziac,a zapewniam ze to dopiero poczatek objawow,

Gość gość
a wrozki zawodowe potrafia sie dobrze zabezpieczyc zeby samemu wrozyc trzeba byc odpowiednio przygotowanym.pisala tutaj dziewczyna co sie z nia dzialo odkad zaczela przygode z tarotem i innymi.rzuc to wiem co mowie,kiedys to robilam i znam sie na energiach ktore pochodza niewiadomo.a moze wiadomo skad. widocznie juz masz sygnaly ze cos zaczyna sie dziac,a zapewniam ze to dopiero poczatek objawow,

Gość gość
mnie garbate chińskie aniołki w trojwymiarze nawiedzają odkąd wróżę tarotem

Gość gość
kiedys dziewczyny wrozyly wywolywaly duchy na studiach okazalo sie ze zamiast osob z rodziny ktore chcialy wywolac pojawily sie inne byty kolezanek bylo 4 ;z tego co wiem jedna zginela nagle druga zachorowala,nastepna po powrocie do domu byla bita szarpana przez cos na drugi dzien miala na ciele since,a byla sama w domu,

Gość gość
kiedys dziewczyny wrozyly wywolywaly duchy na studiach okazalo sie ze zamiast osob z rodziny ktore chcialy wywolac pojawily sie inne byty kolezanek bylo 4 ;z tego co wiem jedna zginela nagle druga zachorowala,nastepna po powrocie do domu byla bita szarpana przez cos na drugi dzien miala na ciele since,a byla sama w domu,

Gość efiw
ciemnogród :D

Gość gość
ja pierdzielę, epoki się wam nie pomyliły? to już dobre 600 lat jak średniowiecze się skończyło

Gość gość
jak wy sie nie boicie wrozyc? wszelkie wrozby to otwarcie duszy na szatana, on sie cieszy ze wybieracie magie zamiast Boga, szatan wtedy tylko czyha zeby zakrasc sie do waszych dusz. godzina 3 w nocy to godzina szatana

Gość Herr Pecia Goras
to jest autorko poważne ostrzeżenie , że nie należy oglądać i wierzyć w to , co pisze i pokazuje na filmikach Fronda. pl. Widać, że jesteś podatna na sugestie, więc odpuść sobie tarota, bo to nie dla ciebie.

Gość gość
czy ciemnogrod zwal jak zwal proponuje wejjsc na strone zaloga nautuliusa.albo poczytac troche lektury.jesli za ciezka to historie niesamowite z czasopisma z zycia wziete,,,sa tam opowiesci mlodych ludzi ktorzy byli rowniez sceptycznie nastawieni do tego typu zjawisk,,nikogo nie chce przekonywac wiem swoje .

Gość gość
byl czas ze ze wzgledu na pewna sprawe korzystalam dwa czy trzy razy z uslugi pani wrozacej z kart klasycznych ,zdolnosci odziedziczyla po swojej babci,a usluge brala tyle co karty powiedza.widzac mnie pierwszy raz powiedziala wszystko zgodne z prawda odnosnie mojej rodziny,znajomych,oraz powiedziala jak postapia dwie osoby z ktorymi robilam wowczas interesy.......po paru zaledwie miesiacach zgodzilo sie jak ulal.............................pozniej zaczelam ogladac telewizje ITV prpgram ineraktywny,,zadzwonilam bardzo przyjaznie potraktowala mnie jasnowidz Violetta Tuchowska i to co pradzila i przepowiedziala sprawdzilo sie.,czego nie moge powiedziec o starszej pani bylo o niej na youtube,bardzo niemila poniewaz czekalam na odpowiedz na wizjii .a nie przy telefonie,,pozniej wysylalam esemesy bylo to 6 lat temu pisza do dzis probujac straszyc ze cos zlego sie wydarzy.zeby odpisac,,,Na dzien dzisiejszy fascynacja opisanym zjawiskiem dzieki Bogu minela od kilku lat,ja wierze ze co mam zapisane to i tak sie wydarzy..zadne wrozki nie pomoga sms nie czytam

Gość gość
od razu kasuje.to jest biznes jak kazdy inny,zerujacy na naiwnosci i nieszczesciu innych ..gdyby tak nie bylo nie wysylali by tyle lat sms z nadzieja ze jakis glupi odpisze,,oni zadaja nastepne pytytanie ten odpisze i co juz nabilo 8 zeta interes kreci sie jak w kalejdoskopie