Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona9393939393

Guzek nad pępkiem - dziwna (nie)reakcja lekarza

Polecane posty

Witam, od kilku dni mam guzka pod skórą na brzuchu nad pępkiem, jest wyczuwalny i czasami widoczny. Zaniepokoiło mnie to, bo wraz z pojawieniem się tego guzka towarzyszą mi objawy bardzo podobne do guza żołądka, więc umówiłam się do lekarza. Ten tylko pomacał to miejsce i stwierdził, że tam nic nie ma, że nie ma się co niepokoić, a nawet jakby coś było to stawia na przepuklinę, ale z tym nie trzeba nic robić, bo ludzie z tym żyją. Nie skierował mnie nawet na żadne badania, kiedy go o to poprosiłam... Nie wiem co mam dalej robić.

Gość Gość2
Idz do innego lekarza bo przepukline sie operuje!!! To konowal jakis.

Dziadek męża z tego co pamiętam też miał przepukline tzw pępkową i też miał zabieg.... A co się dzieje z nieleczoną przepukliną ?

Gość Zaniepokojona, z nieleczona
przepuklina mozna sie przekrecic Idz kochana do innego lekarza, idz :) Guz moze byc tez rakowaty albo inne zmiany, naprawde trzeba to KONIECZNIE ZBADAC, szybka reakcja moze byc szansa wyleczenia

Gość gość
przepuklina jest wtedy gdy miesnie nie sa odpowiednio zbite, jest miejsce w które moze wchodzic jelito i jak sie stanie tak ze to jelito wejdzie i sie zaklinuje to krew przestanie do niego dochodzic, obumiera i operacja wtedy jest operacja ratujaca zycie, a tak to prosty zabieg

Gość Znawca34285y734
To nie jest przepuklina tylko implant wszczepiony przez obcych.

Gość gość
Ja mam też taki guzek.Boli mnie on,gdy leżę i podnoszę głowę do góry, a gdy robię deseczkę,to po 10 sekundach upadam na ziemię. Bardzo mnie to boli,a gdy naduszam na ten guzek,ból jest mocny. Co mam robić? Są na to jakieś ćwiczenia?