Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana Jola

pomocy

Polecane posty

Hej mam pytanie robiłam test ciążowy były na nim 2 kreski różniły się jednak intensywnością zabarwienia poszłam więc do lekarza ginekolog powiedział ze wygląda mu to na wczesną ciążę mam skierowanie na usg wtedyjak to powiedział powie mi na 100 % dodam że zalecił mi branie foliku czy to oznacza ze jestem napewno w ciąży czy to morze być co innego

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
U mnie 2 krechy prawie nie było widać, dopiero mąż po ok5 min zauważył (akurat twybieraliśmy się do gina) . No i ciąża była :) także gratulacje

Gość gość
a czego innego się spodziewasz skoro zarówno test jak i lekarz wskazują ciążę?

Ja wiem ze jak test był pozytywny to prawie na pewno ciążą zastanawiam się tylko nad tym tekstem lekarza ze wygląda mu to na ciąże ale 100 % bendzie miał po usg mysle tak czy to moze być cos innego juz się wszystkim pochwaliłam ze będę mamom

Gość gość
to się przestań chwalić, bo wszystko się może wydarzyć w takim stadium, a lekarz nie był pewny, bo nie widział jeszcze serduszka i przestań sadzic takie byki, bo aż oczy blą

Gość gość
*bolą

Co do byków to wiem a chwalić się nie mogę przestać bo wbrew opinii moich sąsiadów ja się cieszę i to bardzo

Gość gość
ja pierdziele, jeszcze ci lekarz ciąży nie ptwierdził, a twoi sąsiedzi juz o tym wiedzą? chore

To akurat wiedzą od mojego byłego który po pijaku nie umie trzymać języka za zębami