Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysłałam listem ekonomicznym, list doszedł ale pusty, allegro, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Na 100% wysyłałam z zawartością. Jest to kwestia rzędu 5 zł, oddać te pieniądze? Przecież listem ekonomicznym na własną odpowiedzialność wysyła się. Co byście zrobili?

Gość gościówka/
jak nie był polecony to NIC nie można zrobić. A kupujący za jaka przesyłke zap0łacił ?

Gość gość
Wiem, że nic nie można zrobić. Zapłacił za list ekonomiczny. Nie wiem czy zwracać? Nie powinnam, ale mimo wszystko;/

Gość gość
niby zupełnie nie twoja wina, ale ty jesteś sprzedawcą, ja bym dbała o klienta , bo jak oddasz poczuje że jesteś wiarygodna i godna zaufania i na pewno kupi coś jeszcze u ciebie 5 zł to nie majątek, ja bym oddała, zeby mieć czyste sumienie, z enikt na mnie nie klnie w duchu

Gość gość
Powinnaś zwrócić kasę, mówię Ci to jako sprzedający. Ja nie wysyłam listem ekonomicznym, to głupota

Gość Elizka23
jak była do wyboru oprócz zwykłego listu także polecona przesyłka to nie musisz oddawać kupujący taką wybiera na swoją odpowiedzialność..

Gość gość
moim zdaniem nie oddawać, nie wierzę w to że list doszedł pusty, bo niby kto miałby wyjąć zawartość? Równie dobrze mogłabyś wysłać poleconym a i tak ktoś by mógł stwierdzić że list doszedł pusty