Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam pierwszy raz badana wziernikiem i bolało mnie jak cholera!

Polecane posty

Gość gość

Jak poszłam do gina pierwszy raz to byłam dziewicą i mnie lekarka badała bez wziernika, potem chodziłam tylko po piguły :( Dzisiaj miałam badanie i na samym początku nawet nie bolało ale zaraz znalazła nadżerkę i chciała się jej przyjrzeć, okazała się dość duża... Czytałam, że badanie wziernikiem nie boli a tu taka lipa :( W dodatku mam 20 lat i taką nadżerkę...

Gość gość
Teraz czytam temat i zabrzmiał trochę głupio :P Oczywiście samym wziernikiem nikt mnie nie badał, badanie się odbywało przy jego użyciu...

Gość gość
to czy nie boli zależy od delikatności lekarza, więc co Ci da czytanie, że nie boli? czy ktoś napisał, że u niej nie boli?

Gość gość
mnie też zabolało, m-c temu byłam pierwszy raz ale wiedziałam, że zaboli, dziewicą jestem :P

Gość gość
Nie no, czytałam kiedyś (przed pierwszą wizytą) różne fora i większość kobiet pisała, że badanie z użyciem wziernika nie boli. Zresztą na zdrowy rozum, nie jestem dziewicą, a wziernik znowu taki duży nie jest, więc nie spodziewałam się takiego bólu :o

Gość gość
Wszystko zależy od delikatności lekarza. Ja po raz pierwszy byłam badana jako dziewica i nic nie czułam.

Gość gość
ach te prawicze fantazje. .......tak cie kreci ze kogos by bolalo? tylko ekranu kompa nie zachlap jak sie bedziesz spuszczal.

Gość gość
Ale domyślam się, że zależy to nie tylko od lekarza ale również od kobiety :P Ja jak byłam dziewicą to mi babka próbowała włożyć najmniejszy wziernik jaki miała ale nie dała rady, zresztą pierwszy raz z facetem też był dla mnie niezbyt przyjemny :D

Gość gość
Nie no rzeczywiście, jestem niewyżytym prawikiem i piszę takie bzdury żeby się podniecić :o Tak się składa, że jestem kobietą, lat 20, która pierwszy raz była zbadana przy użyciu wziernika i chciałaby się z tym kimś podzielić tym traumatycznym przeżyciem, czy to naprawdę takie nierealne? :o

Gość gość
Oczywiście, zależy również od anatomii kobiety - niektórych dziewic w ogóle nie da się zbadać przez pochwę. Ale autorka dziewicą nie jest, więc zakładam, że nie w tym rzecz.

Gość gość
Ciesz się że nie wsadzała Ci całej reki przez odbyt - zejście na fotelu gwarantowane.

Gość gość
"Nie no, czytałam kiedyś (przed pierwszą wizytą) różne fora i większość kobiet pisała, że badanie z użyciem wziernika nie boli." ale z Ciebie beton:O

Gość gość
Właśnie moja lekarka miła i delikatna kobita :( Więc się nie spodziewałam takiego zwrotu akcji, podejrzewam, że to ta nadżerka musiała być przyczyną. Zresztą wyjaśniałoby to moje bóle przy stosunku czasem :o Albo za szeroko wziernik otworzyła żeby się przyjrzeć :P No nic, może następnym razem będzie lepiej

Gość gość
już stado deebiillóóówww wlazło j**aki

Gość gość
No rzeczywiście, nie uważam żebym była idiotką z tego powodu, że przed pierwszą wizytą u ginekologa czytałam fora żeby się dowiedzieć jak to wygląda... Zresztą wystarczy spojrzeć żeby wiedzieć że naprawdę mnóstwo dziewczyn się boi pierwszej wizyty i szuka informacji na ten temat... :o

Gość gość
"autorka" jest trzepiacym sie prawikiem , ktorego kreci jak dziewczyna napisze ze ja boli. co "autorko"+ moze teraz popiszemy jak wbic kilka gwozdzi w sterczacego kutasa takiego typka co sie trzepie pod teksty o bolu?

Gość gość
Ja pierdzielę, ludzie tutaj mają nasrane w głowach... :o Nie mogę napisać, że byłam u ginekologa i mnie bolało, bo zaraz się ktoś rzuca, że jestem zboczonym prawikiem. Jak ktoś od razu wymyśla coś takiego to sam musi być jakiś popieprzony. Ale widzę, że nie ma sensu na tym forum przebywać, więc żegnam...

Gość gość
Na tym forum wszystkie tematy się tak kończą

Gość gość
nie odchodz... napisz czy myslisz ze jak by takiego strczacego kutasa przejechac przy pomocy tepej zyletki to by bolalo czy ani troche?

Gość gość
Ja jak byłam u ginekologa też byłam badana wziernikiem, ale mnie nie bolało, próbowałam się rozluźnic i się udało:)