Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andii9403532

Ciąża? problemy? juz sama nie wiem, pomocy !

Polecane posty

Gość andii9403532

Witam, opisze mój problem - w grudniu odstawilam tabletki anty, od tego czasu mam miesiaczke nawet co 60 dni, bardzo nieregularne, czekalam az sie ustabilizuje sama, ale teraz chyba wybiore sie do gin bo oszaleje ! ale do rzeczy. ok 25 maja odbylam stosunek z moim TŻ w prezerwatywie, nie byl on pelny (nie nastapil wytrysk we mnie) nastepne po ok 4 tygodniach zrobilam test, wyszedl negatywny, bo nadal nie mialam okresu, OD paru dni mecza mnie nudnosci, zaparcia...jej juz sama nie wiem czy czekac dalej na ten okres czy robic kolejny test? juz nie raz tak mialam ze przed miesiaczka mialam nudnosci, takze jakos bardzo sie tym nie martwie, ale jednak czuje powoli ze swiruje ! blagam dziewczyny pozmozcie !

Gość andii9403532
prosze o pomoc !

Gość andii9403532
Ale czy to jest w ogole mozliwe, zeby zajsc w ciaze po stosunku z prezerwatywa i wytrysku poza mna?

Gość gość
Bez sensu robić kolejny test. Idź do ginekologa, dostaniesz luteine albo d*phaston na uregulowanie miesiączki. Po odstawieniu tabletek to normalne, czasem wszystko samo wraca do normy, a czasem trzeba organizmowi pomoc.