Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millie_5

"objawy" po owulacji

Polecane posty

Gość millie_5
witam, dzisiaj zrobilam test no i jest druga kreska widoczna :)

Gość gość
Wrzuć fotę.

Gość millie_5
podladuje aparat to wrzuce zaraz

Gość gość
Ok to czekam:) A dlaczego wczoraj tak rozbroiłaś ten test?:)

Gość millie_5
bo z szoku musialam na wlasne oczy to zobaczyc czy napewno. Z reszta i tak w sprzedazy sa tylko takie paseczki wiec nie wiem czemu takie halo wszyscy robia ;-)

Gość gość
jesli juz mialas 2 ciaze biochemiczne, to byc moze z mezem tworzycie wadliwe zarodki, tzn z wadami genetycznymi albo masz wady w budowie maciciy. Bylas z tym u lekarza?

Gość millie_5
mowilam o tym lekarzowi, powiedział, ze nic takiego sie nie dzieje. Jestem regularnie badana. A tak w ogole to dzieki za nastraszenie tymi wadami genetycznymi

Gość gość
nie starsze ci, ale jest jakas przyczyna ze tracisz tak szybko ciaze i jesli jestes badana i masz prawidlowa budowe macicy, to wszystko wskazuje na wady genetyczne...poczytaj sobie o ciazy biochemicznej. Ale oczywiscie, wcale nie musza to byc te wady....

Gość co znaczy "regularnie badana"?
Że lekarz zagląda w ciebie na fotelu? A kariotyp mieliście robione, badania immunologiczne, szczegółowe badanie nasienia, badanie DNA plemnika? Co to za lekarz....2 poronienia i "nic się nie dzieje"...

Gość gesty jogurt
Podpiszę się. Ja uważam, że to może być przypadek ale bałabym się na Twoim miejscu robić testu tak wcześnie bo znowu może być rozczarowanie. Kiedy masz mieć okres?

Gość millie_5
mam z tego co wiem troche wysoka prolaktyne. Ale to bylo rok temu. Jestem dosyc nerwowa. A co do testu: wczesniej kreski byly o wiele jasniejsze, jasniejsze nawet niz wczoraj. Nie ciemnialy. A teraz widac roznice w intensywnosci. Co do macicy, lekarka kiedys powiedziała, ze moge mieć problemy z utrzymaniem, bo jest mała. Ale niekoniecznie

Gość millie_5
my sie staralismy dopiero od marca, wiec nie mialam zadnych badan szczegolowych robionych! a starania to raczej bylo bedzie co ma byc. i TYLE

Gość millie_5
okres ma byc 15. Do lekarza ide we wtorek.

Gość gość
A czemu tak pędzisz na wizytę do lekarza? I tak nie zobaczy wiele a potem tylko stres że coś nie tak.

Gość millie_5
nie pedze po to by zobaczyc tylko po to zeby dal mi cos na podtrzymanie bo sie troche boje. boli mnie troche brzuch

Gość gość
Jak sa wady genetyczne to nic nie pomoze...

Gość gesty jogurt
Hehehe co za trolice :) Autorko mnie też brzuch boli-to normalne. Jak soe boisz to idź we wtorekdo lekarza:)

Gość gość
Niech idzie, ale jesli plod ma duze wady genetyczne to lekarz nic nie pomoze. A bol brzucha na poczatku ciazy jest normalny.

Gość millie_5
bardzo jestescie mile naprawde. Chyba niektore z was same maja wady genetyczne. Pozdrawiam

Gość gesty jogurt
No już na pewno same wady genetyczne, wodogłowie,amelia, zespół downa. Nie przejmuj się,one wchodzą tu tylko po to żeby Ci powiedzieć,że jesteś głupia. Po tym cuzją się same "mądrzejsze".

Gość millie_5
dzieki gestyjogurt, ty tez bylas sceptyczna co do mojego testu. Moja pierwsza (chyba) ciaza, wiec czuje sie zagubiona w temacie. Ale zrobilam ponownie test niedawno i jest znow druga kreseczka, odrobine bardziej rozowa niz na pierwszym tescie. Pobolewa mnie troche podbrzusze, moge wziac nospe?

Gość gesty jogurt
No w pierwszy test to nie wierzyłam. Nie bierz żadnej Nospy ani nic. Jesteś w ciąży i cokolwiek teraz weźmiesz to najpierw zapytaj lekarza. Mnie też brzuch boli-to normalne.

Gość millie_5
dzisiaj kolejny test i dwie grubasne kreski :) szok.

Gość Liwia10
Bardzo Ci gratuluję millie_5:-) Oby mnie w tym miesiącu takie samo szczęście spotkało. Do @ jeszcze 5 dni.

Gość gość Mj80
hej mnie tu jeszcze nie bylo. u mnie to wyglada tak. 28 grudnia mialam okres ktory trwal 4 dni. do tego czasu nie dostalam odresu. od marca zeszlego roku staramy sie o dziecko. robimy testy owulacyjne. badany szyjke mieszymy temperature. 24.stycznia mialam owulacje. pozno ale to owulacja. kochalismy sie z mezem od tego czasu kazdego dnia.... dzis jest 36dc. dodam ze cykle mialam zawsze 29 dni... ostatni byl 35... od 3 dni potwornie bola mnie piersi... czasem pobolewa brzuch i na tym koniec objawow. myslicie ze test juz cos wykarze ?