Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiunia1801

trzecie dziecko a młody wiek

Polecane posty

Witam Was wszystkich! Mam 25 lat jestem mężatką, w wieku 19 lat urodziłam synka, w wieku 23 lat córkę. Teraz myślę nad trzecim dzieckiem, zawsze chciałam miec trójkę:) Nurtują mnie pytania czasami jak to moze byc odbierane z drugiej strony, ze taka młoda a trójka dzieci za pasem, kiedy jest dobry moment by miec te trzecie dziecko? zastanawiam sie czy teraz odrazu zaczac starania jesli jeszcze jestem "w temacie" czy czekac ileś lat, sama nie wiem, wiem tylko ze 3 dziecko pojawi sie, pomózcie doradzcie, bede wdzieczna.

Gość gość
jak sie nie ma innych ambicji, to trzeba rodzic dzieci. Moze pomysl tak o pracy, wyksztalceniu, a nie rozmnazaniu sie jak wsciekla maciora?

Gość 7♕7
teraz. podobno najlepsza przerwa między dziećmi to 3 lata

Gość gość
dużo lepiej teraz niż jak masz mieć czterdzieche na karku i przepaść wiekową miedzy dzieciakami

Gość gość
o wow ale zaświeciłeś z ta maciora!!! widocznie mozgu tobie brak jesli myslisz ze dzieci robi sie jesli sie nie ma innych ambicji! Uwaga bezmózgowie atakuje na forum!!!

moze bys pomyslał Gościu o fakcie ze w wieku 25lat mozna juz byc wykształconym to po pierwsze, a poza tym czy praca musi byc priorytetem jeśli sie ma własna firme? troche myslenia proponuje! a innym dziekuje za porady:)